Game over a Chelsea miatt

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 23. 18:09
Újabb szupertehetséges védőt rabol a Feyenoordtól a Chelsea, Jeffrey Bruma után a 15 éves Nathan Aké is a Kékeket választotta. Leo Beenhakker technikai igazgatónál betelt a pohár, ha nem is éles hangnemben, de segélykiáltást intézett az európai futball vezetői felé.


A Real Madrid, Ajax, a lengyel és a holland válogatott korábbi mestere, Leo Beenhakker megerősítette, jövő nyáron a Chelsea akadémiájához csatlakozik Aké, holott nagyvonalú ajánlatot kapott a rotterdamiaktól is.

"Beszéltem Nathannal és a szüleivel, de azt kell mondanom, nagyon egyértelmű volt a fiú. Azt mondta: 'Mr. Beenhakker, minden fantasztikus itt, de én csak a Chelsea-t akarom'. És a szülei kimondták az áment. Imponáló volt a magabiztossága, még csak 15 éves, de már így tudja, hogy mit akar..."

Megérti tehát a döntést a sportvezető, ugyanakkor mélyen elítéli a Chelsea hozzállását, szerinte ezzel felborul a világ rendje.

"Mit tehetsz ilyen helyzetben? Az angol sztárklubok a futball fehér cápái. Benne van ebben a játékban az Arsenal, a Manchester United és a Chelsea is. Csodás ajánlatot készítettünk Nathannak, de a srác csak a Chelsea-ről akart hallani. Game over. Nagyon rossz hír ez a Feyenoordnak, tehetetlenek vagyunk. A Premier League-klubok tönkreteszik a piacot a hozzállásukkal. Más klubok nem viselkednek így Európában, az angolok nem szórakoznak."

A maga részéről érthető Beenhakker kifakadása, hiszen két nagy tálentumot, Jeffrey Brumát és Kyle Ebeciliót már elveszítette a klub, előbbi a Chelsea-ben, utóbbi az Arsenalban bontogatja a szárnyait.

Kétszázharmincezer fontot fizettek a londoniak Akéért, aki februárban tölti be a tizenhatot és jövő nyáron költözhet a szigetországba. Pedig már a Manchester City is készült lecsapni az ifjoncra.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu