Az Arsenal megtalálta az új Cescet

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 25. 21:56
Az Arsenal labdarúgócsapata figyel egy 18 éves ifjú középpályást, aki Dánia egyik legnagyobb futballtehetsége és jelenleg az Ajaxnál pallérozódik. Christian Eriksent nem más, mint a legendás Dennis Bergkamp ajánlotta be az Ágyúsokhoz - értesült a Marca sportnapilap.


Az Arsenalnak már most fel kell készülnie arra az eshetőségre, ha a nyáron elhagyná a klub fedézetét irányítója, Cesc Fabregas. Az egyik lehetséges, szemtelenül fiatal utód a dán utánpótlásnevelés egyik gyöngyszeme, Christian Eriksen.

A középpályást - akit 2008-ban a legjobb U17-es játékosnak választotak hazájában - nem más, mint Dennis Bergkamp ajánlotta a londoniak figyelmébe, márpedig az ő szavának van hitele az Arsenal háza táján.

Eriksen már a Chelsea-nél és a Barcelonánál is feltűnt próbajátékon, végül az Ajax cserkészte be 2008-ban egy millió euróért, amelynek tartalékcsapatában leshette el a szakma minden csínját-bínját.

Idén januárban aztán bedobta a mélyvízbe Martin Jol mester, és nem is csalódott, azóta ötször szerepeltette a bajnokságban. A Juventus elleni múlt heti Európa-liga mérkőzésen 18 percet kapott, a csütörtök esti visszavágón a kezdőbe jelölték.

ERIKSEN AZ AJAX TARTALÉKBAN

ÉS AZ ÉLVONALBAN, A VITESSE ELLEN... 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu