KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHRISTIAN_ERIKSEN"
Ő lesz az új Götze - sajtóhír 2013. június 17. 15:58 Az Ajax elengedi a Dortmundhoz dán játékmesterét, Christian Eriksent - értesültek holland források. A német Bild és Sky Sport News HD kiemelten foglalkozik a hírrel, bár hivatalos információ még nem áll rendelkezésre.
 
A Unitedhez húz a dán ász szíve 2012. július 15. 17:35 Christian Eriksen szíve szerint a Manchester Unitedhez szerződne, de az Ajax egyelőre csak a Zenit Szentpétervárral tárgyal. Sir Alex Fergusonnak tetszik a középpályás játéka, ám még nem döntötte el, hogy harcba szálljon-e érte.
 
Szuperpénzt adna az MU a tinisztárért 2011. november 13. 16:42 Angol lapértesülés szerint a Manchester United rendkívül eltökélt, mindent elkövet azért, hogy megszerezze a futballvilág egyik legnagyobb ígéretét az Ajax Amsterdamtól.
 
Nemet mondott a Citynek Dánia legjobbja 2011. november 9. 19:00 A frissen a Dánia legjobb futballistájának választott Christian Eriksen elárulta, hogy nemrég visszautasította a Manchester Cityt. Bölcsen indokolta döntését.
 
AC Milan: dán tehetség és Amauri jöhet 2011. október 1. 11:53 Két januári átigazolási célpontról számolt be a Tuttosport, amely úgy tudja, az AC Milan az Ajax 19 éves csodagyerekére, Christian Eriksenre és a Juventus kegyvesztett támadójára, Amaurira vetné ki a hálóját.
 
Az Arsenal megtalálta az új Cescet 2010. február 25. 21:56 Az Arsenal labdarúgócsapata figyel egy 18 éves ifjú középpályást, aki Dánia egyik legnagyobb futballtehetsége és jelenleg az Ajaxnál pallérozódik. Christian Eriksent nem más, mint a legendás Dennis Bergkamp ajánlotta be az Ágyúsokhoz - értesült a Marca sportnapilap.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu