A Unitedhez húz a dán ász szíve

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 15. 17:35
Christian Eriksen szíve szerint a Manchester Unitedhez szerződne, de az Ajax egyelőre csak a Zenit Szentpétervárral tárgyal. Sir Alex Fergusonnak tetszik a középpályás játéka, ám még nem döntötte el, hogy harcba szálljon-e érte.


 

A Sunday Mirror brit lap arról számolt be, a Zenit tárgyalásokat kezdett az Ajaxszal Christian Eriksen megszerzéséért, akinek azonban más tervei vannak.

A 20 éves dán középpályás a Manchester Unitedben vagy a Barcelonában képzeli el a jövőjét, ám mivel előbbi még csak nem is érdeklődik iránta, a Vörös Ördögök felé fordulna.

Az Ajax és az MU ráadásul az előző Európa-liga-szezonban összecsapott, és Eriksen remek teljesítménye Sir Alex Fergusonnak is elnyerte a tetszését.

A skót mester arról ugyanakkor még nem döntött, hogy a játékos elfér-e a csapatban, így a tapogatózó tárgyalások sem kezdődtek meg.

Az amszterdami együttesnek mindenesetre pénzre van szüksége, ennek jegyében a csapatkapitány Jan Vertonghent már átpasszolta a Tottenham Hotspurnek.

Az Ajax időközben már meg is találta Eriksen helyettesét, az Alkmaartól Adam Mahert szerződtette a holland bajnokság címvédője.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu