Az MU-nál járt a norvég Vidics

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 5. 16:15
Két próbajátékon és orvosi vizsgálaton is részt vett a Manchester Unitednél az élvonalbeli Sogndal húszéves középhétvédje, Even Hovland. A játékost egyelőre nem "cserkészte" be az MU, de ami késik, nem múlik. Minderről a goal.com számolt be exkluzív írásában.


A sajtó által máris norvég Vidicsként emlegetett futballista nagyszerű benyomást tett Sir Alex Fergusonra a carringtoni edzőközpontban, de nem ajánlottak fel neki szerződést. Ennek ellenére nem kizárt, hogy a nyáron az Old Traffordon találja magát.

Óvatosságra int az ügyben, hogy Norvégiában csak márcisuban zár az átigazolási időszak, és szülőhazájában is nagyon kapós lett a játékos. Arról nem is beszélve, hogy több Premier League-klub is felfigyelt a tehetségére.

Hovland 88-szor lépett pályára a Sogndalban, a hórihorgas hátvéd nagy küzdő hírében áll, a 2009-es év nagy részét azonban ki kellett hagynia lábtörés miatt.

Az MU-nak eddig csupa jó tapasztalatai voltak a norvégokkal, Henning Berg, Ronny Johnsen és Ole Gunnar Solskjaer triplázáshoz (BL, bajnoki cím, FA-kupa) segítette a Vörös Ördögöket 1999-ben.

A tartalékcsapatban egyébként már van három "viking" Magnus Eikrem, Josh King és Etzaz Hussein a klub norvég játékosmegfigyelői

Körvonalazódik tehát egy generációváltás a védelemben, a Fulham szupertehetsége, Chris Smalling tíz millió fontért lesz a Manchester United játékosa a nyártól. Eközben Nemanja Vidicset spanyol és olasz sztárklubok csábítják hetek-hónapok óta.



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu