KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZLOVEN_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Megvan az új szövetségi kapitány 2011. október 25. 11:55 Szlavisa Sztojanovics lett a szlovén labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután Matjaz Kek és a szövetség elköszönt egymástól.
 
Kirúgták a nemzeti hőst… 2011. október 24. 13:36 Egyelőre (?) lezárult Matjaz Kek pályafutása a Szlovén Labdarúgó-szövetségnél: hétfőn azonnali hatállyal megszűntették a szakvezető szerződését. A tréner „bűne”, hogy a csapat elbukott az Európa-bajnoki selejtezőben.
 
Új kulcsembert találtak az olaszok 2011. március 26. 18:01 Nincs szíve hazaküldeni senkit, ezért a Szlovénia elleni kerettel vág neki a kijevi túrának Cesare Prandelli, az olasz válogatott szövetségi kapitánya. Ennek értelmében Daniele De Rossi és Mario Balotelli sem utazik a barátságos találkozóra. Elsősorban a City fenegyerekéről és a ljubljanai hősről, Thiago Mottáról kérdezgették a szakembert a pénteki siker után.
 
Villa duplájával fordított a világbajnok 2011. március 25. 23:50 Az elmúlt négy világbajnoki cím birtokosa közül három is pályára lépett és nyert péntek este az Európa-bajnoki selejtező-sorozat keretében! A vb-címvédő David Villa duplájával négy perc alatt fordított a csehek ellen Granadában, az olaszok egy jól eltalált Thiago Motta-lövésnek köszönhetően zsebelték be a három pontot Ljubljanában, a franciák hozták a kötelezőt Luxemburgban (Mexes és Gourcuff talált be). A szerbek otthon, a belgák idegenben győztek.
 
Mocsai Lajos: Ez a szív diadala volt! 2010. június 21. 16:09 Csapata küzdeni tudását, akarását és kitartását emelte ki Mocsai Lajos a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Szlovénia ellen aratott hősies 28-25-ös, világbajnoki részvételt érő győzelmet követően. A szakember elismerte az ellenfél képességeit, de hozzátette, a hajrára egyszerűen kiismertük, megtanultuk játékukat, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az utolsó tíz percben nem kaptunk gólt.
 
Bokáját törte a szlovén támadó 2010. június 19. 19:07 Eltört Nejc Pecník bokája egy mérkőzés közbeni ütközés nyomán pénteken, ezért a szlovén válogatott támadója számára véget ért a világbajnokság.
 
A bíró ellopta a győzelmet az USA-tól 2010. június 18. 17:51 GÓLVIDEÓK! Őrült meccsen, kétgólos hátrányból felállva az Egyesült Államok végül 2-2-es döntetlent játszott Szlovéniával a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság C-csoportjának második körében. Az izgalmas csata első félidejében meglepetésre már kettővel ment az európai alakulat, ám a második játékrészben Landon Donovan vezetésével az USA felkelt a padlóról. Ha Coulibaly sporttárs nem fúj tévesen - a legvégén egy szabályos gólt nem adott meg a mali bíró -, a tengerentúliak meg is nyerték volna a találkozót.
 
Potyagól döntött Szlovénia javára 2010. június 13. 15:19 A kvartett két sztárcsapatának (Anglia-Egyesült Államok 1-1) szombat esti összecsapását követően vasárnap kora délután a C csoport két "kiscsapata" is bemutatkozott, a papírforma alapján a szlován labdarúgó-válogatott némileg esélyesebbnek tűnt az algériai együttesnél. Az európai együttes meg is szerezte a három pontot, de ehhez kellett a kapus Fausi Sausi borzalmas bakija is.
 
Futballkultúrák harca: Algéria-Szlovénia 2010. június 12. 18:33 A kvartett két sztárcsapatának (Anglia-Egyesült Államok) szombat esti összecsapását követően vasárnap kora délután a C csoport két "kiscsapata" is bemutatkozik, a papírforma alapján a szlován labdarúgó-válogatott némileg esélyesebbnek tűnik az algériai együttesnél. De ne feledjük, utóbbi csapat éppen a legutóbbi három Afrika-kupán győztes egyiptomiakat elütve jutott ki a dél-afrikai világbajnokságra, szóval az sem kizárt, hogy legyőzi európai ellenfelét.
 
Nincs meglepetés a szlovéneknél 2010. június 1. 19:35 Matjaz Kek szövetségi kapitány kijelölte azt a 23 labdarúgót, akiket benevez a világbajnokságra. A névsor nem tartalmaz meglepetést - többségükben azok utaznak Dél-Afrikába, akik kiharcolták a főtáblára kerülést selejtezőcsoportjukban, illetve az Oroszország elleni pótselejtezőn. A szlovének a favorit angolokkal, valamint Algériával és az Egyesült Államokkal csapnak össze a Dél-afrikai Köztársaságban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu