KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZERB_FERFI_VIZILABDA_VALOGATOTT"
Szerbia a vízilabda Európa-bajnok! 2012. január 29. 16:59 A szerb férfi vízilabda-válogatott nyerte az eindhoveni Európa-bajnokságot: Dejan Udovicsics tanítványai a vasárnapi fináléban 9-8-ra nyertek a montenegróiak ellen.
 
A horvátokkal játszunk a bronzéremért 2011. július 28. 16:34 Olaszország jelentős előnyét az utolsó negyedben kis híján elpuskázta, de egyetlen góllal 9-8-ra győzött, így a taljánok mérkőzhetnek meg Szerbiával a férfi vízilabdadöntőben a sanghaji vizes-világbajnokságon. A 15-14-re kikapó magyar válogatott Horvátországgal találkozik szombaton.
 
Drámai vereség, Szerbia a vb-döntőben 2011. július 28. 12:21 Fájdalmas vereséget szenvedett a magyar férfi vízilabda-válogatott Sanghajban a világbajnoki elődöntőben Szerbiától, így a harmadik helyért folytatja. Kemény Dénes fiai három negyeden át szenzációsan játszottak, sokáig tartották négygólos előnyüket, de az utolsó felvonásban a címvédő felállt, a hosszabbításban pedig 15-14-re jobbnak bizonyult. Folytatás a hétvégén a később kezdődő horvát-olasz mérkőzés vesztese ellen!
 
Megvan az olimpia, jöhetnek a szerbek 2011. július 26. 11:22 A szerb válogatott annak és módja szerint legyőzte a németeket a Sanghajban zajló férfi vízilabda-világbajnokság keddi negyeddöntőjében. Ez számunkra két ok miatt lényeges: Egy: Szerbia négy közé jutásával a magyar csapat kijutott a londoni olimpiára. Kettő: eldőlt, hogy éppen a legnagyobb rivális lesz a Kemény-csapat ellenfele a csütörtöki elődöntőben.
 
Hatéves átok tört meg a szerbek ellen! 2010. augusztus 30. 17:36 Hosszú és nagyon fájdalmas sorozat végére tettünk pontot hétfő délután, hiszen a magyar férfi vízilabda-válogatott hat esztendő elteltével végre legyőzte a nagy mumusnak tartott Szerbiát. A magyarok a három gólig jutó Madaras Gergely vezérletével az Európa-bajnokság csoportkörének második találkozóján hajtották végre a bravúrt, a 9-6-os siker önmagáért beszél. Remek védekezés, szép gólok, ezzel bízzunk benne, ott vagyunk a négyben.
 
Az ördög vigye el! Megint nem sikerült! 2009. július 28. 13:50 Tovább folytatódik a magyar férfi vízilabda-válogatott öt éve tartó átka. Biros Péterék a római világbajnokság negyeddöntőjében sem tudták legyőzni Szerbia legjobbjait. A mérkőzés hevében kiállított Kemény Dénes legényei fantasztikus mérkőzésen, hosszabbítás után maradtak alul a mumus délszlávokkal szemben. Pedig a végén megkaptuk az esélyt az egyenlítésre, ám nem sikerült kihasználnunk azt. Nem is lehet igazán feldolgozni, hogy a háromszoros olimpiai bajnok csapatunknak az ötödik helyért kell küzdenie...
 
Ellopták a győzelmet pólósainktól 2009. március 7. 19:40 A második meccsét nem tudta megnyerni a magyar férfi vízilabda-válogatott az Egerben rendezett Volvo Kupán. Egy remek első félidőt követően a játékosok helyett a mérkőzés bírái vették át a főszerepet. Több téves ítéletükkel tulajdonképpen megfosztották a győzelemtől Varga Déneséket. Igaz, nem szabad megfeledkezni az egyaránt négy gólt szerző Filip Filipovics és Andrej Prlainovics nagyszerű teljesítményéről sem.
 
Egymást, majd Montenegrót is megverték 2008. augusztus 24. 09:34 A szerb férfi vízilabda-válogatott szerezte meg a bronzérmet a pekingi olimpiai tornán. Pedig Dejan Udovicsics együttese kedvezőtlen előjelekkel várta a meccset, hiszen nem lehetett ott Denis Sefik és Alekszandar Sapics, akik az elődöntő után összeverekedtek egymással.
 
A szerbek is bejutottak az elődöntőbe 2008. augusztus 20. 12:36 Négy góllal nyert Szerbia férfi vízilabda-válogatottja a pekingi ötkarikás játékokon a legjobb négy közé jutásért Spanyolország legjobbjai ellen. A 9-5-ös szerb siker egyben azt is jelenti, hogy Sapicsék az Egyesült Államok ellen játszanak az elődöntőben.
 
Peking 2008, férfi vízilabda: az olaszok megverték a szerbeket 2008. augusztus 18. 05:16 Némi meglepetésre 13-12-re győzött az olasz férfi vízilabda-válogatott a szerbek elleni utolsó csoportmeccsén a pekingi olimpián.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu