KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZEGED_2011"
"Mintha nem akartak volna bentmaradni" 2013. június 17. 14:05 Érthetetlennek tartja a Szeged hétvégi kiesését a labdarúgó másodosztályból annak edzője, Gálhidi György, aki nem tud másra gondolni, mint arra, hogy néhány játékos nem akarta a bentmaradást a Kisvárda ellen. Helyi beszámolók szerint a nézők fele hazament az első félóra után, a balhé sem maradt el a végül 3-0-ra elveszített osztályozó-visszavágón, amelyen esélyesként lépett pályára hazai pályán a Szeged.
 
Egy kenus kvótával zárnak a magyarok 2011. augusztus 20. 13:39 Eldőlt, hogy a négy megszerezhető kvótából mindössze eggyel zárják a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságot a magyar kenusok, miután a 200 m-en érdekelt Bozsik Attilának nem sikerült bejutnia a vasárnapi döntőbe.
 
Elkezdődött a magyar aranyeső Szegeden 2011. augusztus 19. 16:45 Megszületett az első három magyar aranyérem pénteken a szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. Vajda Attila az 1000 méteres kenu, Csipes Tamara az 1000 méteres kajak számban győzött, míg a Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Benedek Dalma alkotta női kajak négyesünk 500 méteren bizonyult a legjobbnak. A Medveczky Erika, Sarudi Alíz kajakos duó harmadik lett 1000 méteren.
 
Schmitt Pál gratulált a szervezőknek 2011. augusztus 19. 14:44 Magas rangú vendég tette tiszteletét ma délután a MOL világbajnokságon. Dr. Schmitt Pál, a Magyar Köztársaság elnöke és egyben a verseny fővédnöke találkozott a magyar és a nemzetközi szövetség vezetőivel, valamint a magyar válogatott néhány tagjával és megtekintette a megújult létesítményeket a Maty-éri pályán.
 
Magyar söprés a szegedi előfutamokon 2011. augusztus 19. 11:24 A Tóth Dávid, Kulifai Tamás kajakpáros bejutott a szombati döntőbe 500 m-en a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. A többi, pénteken délelőtt vízre szállt magyar egység a középfutamban folytathatja szereplését.
 
Hűtőkamionok és párakapuk a szegedi vb-n 2011. augusztus 19. 09:05 Hűtőkamionokat és párakapukat rendeltek a helyszínre az olimpiai kvalifikációs világbajnokság szervezői. A kánikula és az erős UV-B sugárzás miatt a nézőket is óvatosságra intik.
 
Vajda Attila a döntőbe száguldott 2011. augusztus 18. 16:25 A férfi kajak egyesek 1000 m-es számában már biztosan nem lesz magyar kvóta a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, mivel Dombvári Bencének a csütörtök délutáni középfutamból nem sikerült bejutnia a pénteki döntőbe. A kenus Vajda Attila és a Dombi Rudolf, Kökény Roland duó ugyanakkor ugyanezen a távon finalista, és továbbra is harcban van a londoni indulási jogért.
 
A magyar a legsikeresebb nemzet 2011. augusztus 17. 17:53 A szerda esti megnyitóval hivatalosan is kezdetét veszi a 39. gyorsasági kajak-kenu-világbajnokság Szegeden, ennek apropóján összeszedtünk néhány érdekességet a sportággal kapcsolatban. A seregszemlén az előzetesen nevezett 94 országból 88 képviselői - több mint ezren - vesznek részt.
 
Beköltözött a magyar csapat Szegeden 2011. augusztus 17. 09:27 Kedden elfoglalta szállását Mórahalmon, a Colosseum Hotelben a magyar kajak-kenu válogatott, amelynek tagjai már a szerdán rajtoló, szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokság lázában égnek.
 
Szegedi megnyitó Michael Jacksonnal 2011. augusztus 16. 16:07 Látványos gálaműsorral nyitják meg szerdán este hivatalosan a 39. kajak-kenu világbajnokságot a szegedi Dóm téren - mondta Toronykőy Attila, az est rendezője kedden az MTI-nek.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu