KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STIEBER_ZOLTAN"
Stieber-gól Dortmundban - videó 2012. november 17. 18:07 A Frankfurt és a Hoffenheim után a Dortmund otthonában is betalált Stieber Zoltán a Bundesliga 12. fordulójában: az ötödik percben Zillner passza után emelt a hálóba Weidenfeller fölött, válaszolva ezzel Robert Lewandowski korai góljára. Ez azonban a döntetlenhez is kevés volt a félelmetes hangulatú Signal-Iduna-Parkban, Lewandowski és Götze is rátett egy-egy lapáttal, 3-1 lett a vége.
 
Stieber az újoncnál, mehet Lewandowski 2012. június 21. 16:41 Nyolcszázezer euróért a Bundesliga-újonc Greuther Fürth csapatához szerződik Stieber Zoltán, a Mainz magyar válogatott balszélsője. A Dortmund is igazolt, mostmár akár el is engedheti Robert Lewandowskit.
 
Stieber debütálhat a válogatottban 2011. augusztus 22. 15:24 Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a szeptember 2-i, svédek elleni, valamint a szeptember 6-i, moldovai Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretét. Stieber Zoltán is bekerült.
 
Újabb Schalke-feltámadás 2011. augusztus 21. 21:06 A Schalke az előző körben a Kölnt páholta el hátrányból felállva (5-1), és a Bundesliga 3. fordulójában lekopírozta az egy héttel ezelőtti bravúrját, sőt, még rá is tett egy lapáttal, hiszen 0-2-ről fordítva verte vendégként a Mainzt, amelynek magyar légiósa, Stieber Zoltán 61 percet töltött a pályán, s kiosztott egy gólpasszt.
 
Hiába Stieber, Bayern-siker büntetőkkel 2011. július 20. 20:13 Stieber Zoltán gólpasszt adott, majd pedig a büntetőpárbajban sem hibázott, ennek ellenére a Bayern München legyőzte a Mainzot a Liga Total! Cup névre hallgató felkészülési tornán, a 3. helyért játszott mérkőzésen. A házigazda vezetett a tartalékos bajorok ellen, ám Alaba és Petersen góljával fordított a rekordbajnok, mielőtt a hajrában Ujah egyenlített. Következtek a tizenegyesek, amelyet a Heynckes-legénység nyert, 5-4-re.
 
Stieber Szalai csapattársa lesz! 2011. március 22. 16:39 A nyártól Szalai Ádám csapatában, a német élvonalban szereplő FSV Mainzban folytatja pályafutását Stieber Zoltán. Egy szezon után hagyja el a másodosztályú Aachent a magyar támadó középpályás.
 
A Hertha megalázta Stieberéket 2011. február 26. 15:32 A német másodosztályú bajnokság 24. fordulójában beleszaladt a nagy késbe Stieber Zoltán csapata, az Aachen. A sárga-feketék a listavezető Herthát fogadták és kaptak ki 5-0-ra. A végeredmény ráadásul már félórával a vége előtt kialakult, azaz akár nagyobb zakót is kaphatott volna a hazai alakulat. A nap másik meccsén a ligautolsó, egykor sokkal szebb napokat megélt Bielefeld az utolsó pillanatokban adott el két pontot a Paderborn ellen.
 
Stieber-gól a Bundesliga 2-ben 2011. február 19. 15:24 Szezonbeli hatodik gólját jegyezte Stieber Zoltán a Bundesliga 2-ben szombaton, csapata az Allemannia Aachen 3-1-re győzött a Paderborn otthonában és feljött a nyolcadik helyre. Pénteken Király Gábor (1860 München), Futács Márkó (Ingolstadt) és Torghelle Sándor (Fortuna Düsseldorf) csapata is kikapott.
 
A legjobb négy közé sétált a Bayern 2011. január 26. 22:21 VIDEÓK! Nem volt egy súlycsoportban Stieber Zoltán csapata, a Bundesliga 2. 10. helyén tanyázó Aachen a Bayern Münchennel, a címvédő sima 4-0-val jutott tovább a Tivoliban Kroos és Ribéry nélkül. Gomez egy gólt lőtt, három ziccert kihagyott, Müller duplázott, Robben is beköszönt, ha már beállt. Sorsolás vasárnap, a Schalke, a Duisburg vagy a Cottbus lehet a bajorok elődöntős ellenfele.
 
Szalai-gól, Stieber gólpassz - videó! 2010. október 27. 20:48 VIDEÓ! Öt perccel azután, hogy pályára lépett, máris gólt lőtt Szalai Ádám. A Mainz 22 éves magyar válogatott támadója 0-2-nél szállt be Aachenben, de góljával már csak a szépítésre futotta a Bundesliga-első vendégeknek - így a gólpasszt jegyző Stieber Zoltánék jutottak a legjobb 16 csapat közé a Német Kupában. A legnagyobb meglepetést az Offenbachben kieső Dortmund és a Gladbachban búcsúzó Leverkusen okozta.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu