Stieber az újoncnál, mehet Lewandowski

Szerző: SHLétrehozva: 2012. június 21. 16:41
Nyolcszázezer euróért a Bundesliga-újonc Greuther Fürth csapatához szerződik Stieber Zoltán, a Mainz magyar válogatott balszélsője. A Dortmund is igazolt, mostmár akár el is engedheti Robert Lewandowskit.


A Bundesliga 2-győztes Fürth elnöke a Bild című lapnak megerősítette, hogy megegyeztek a 23 éves játékossal, és a klubbal is már csak apró részletekről egyeztetnek.

Stieber mindösszesen hét meccset játszott az elmúlt szezonban, a rendszeres játéklehetőségért még fizetési igényeiből is engedett a lap szerint.

A nap nagy átigazolási híre Németországban, hogy a Borussia Dortmund négy évre elcsábította a Stuttgart 23 éves csatárreménységét, Julian Schiebert, aki nem akart hosszabbítani a svábokkal. Schieber hét meccsen öt gólt szerzett korábban az U21-es válogatottban, a Nationalelfben még nem debütált.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Stuttgarttól vett támadót a Dortmund
A Dortmundban folytatja pályafutása a korábbi német U21-es válogatott Julian Schieber, aki a tavasszal duplával vette ki a részét a Stuttgart emlékezetes 4-4-es bajnoki döntetlenjéből a Singal Iduna Parkban. 2016-ig írt alá....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: stieber_zoltan
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu