Stieber debütálhat a válogatottban

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 22. 15:24
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a szeptember 2-i, svédek elleni, valamint a szeptember 6-i, moldovai Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretét. Stieber Zoltán is bekerült.


Válogatottunk kulcsfontosságú Eb-selejtezők előtt áll, hiszen ahhoz, hogy az utolsó pillanatig versenyben maradhasson a második helyért, a csoportban előttünk álló svédek, valamint a moldávok ellen elengedhetetlen a jó eredmény elérése.

Egervári Sándor szövetségi kapitány a Svédország elleni budapesti selejtezőn eltiltások miatt nem számíthat a védelem két meghatározó tagjára, Juhász Rolandra és Vanczák Vilmosra, de miután a moldávok ellen már mindketten a válogatott rendelkezésére állhatnak, helyet kaptak a 23 fős keretben.

Meghívót kapott a kapitánytól Stieber Zoltán, a Mainz támadója is, aki először csatlakozik a felnőtt válogatott keretéhez a magyar szövetség tájékoztatása szerint.

A keret tagjai augusztus 29-én, hétfőn Telkiben kezdik meg a közös felkészülést a két selejtezőre.

A VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Király Gábor (1860 München), Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Csernyánszki Norbert (Paksi FC).
Hátvédek: Varga József (Debrecen), Fehér Zoltán (Győri ETO), Lipták Zoltán (Videoton), Pintér Ádám (Real Zaragoza), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Halmosi Péter (Haladás), Vanczák Vilmos (FC Sion), Juhász Roland (Anderlecht).
Középpályások: Koman Vladimir (Sampdoria), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Elek Ákos (Videoton), Vadócz Krisztián (Osasuna), Dzsudzsák Balázs (Anzsi Mahacskala), Czitkovics Péter (Kortrijk), Koltai Tamás (Győri ETO)
Támadók: Szabics Imre (Sturm Graz), Rudolf Gergely (Genoa), Priskin Tamás (Ipswich Town), Stieber Zoltán (Mainz)

Biztonsági tartalékok: Mészáros Norbert (Debrecen), Sándor György (Videoton)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu