KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SION"
Vanczákék mégis indulnak az El-ben? 2011. október 6. 09:46 A svájci Vaud kanton bírósága arra kötelezte az Európai Labdarúgó Szövetséget (UEFA), hogy vegye vissza az Európa Ligába a Vanczák Vilmost is foglalkoztató Sion csapatát - írta a klub honlapja. A svájci együttes szerdán tette közzé, hogy a bíróság neki adott igazat az UEFA-val szemben indított perben.
 
Vanczákék állítják, indulnak az El-ben! 2011. szeptember 13. 14:15 Egyre kaotikusabb a helyzet a svájci Sion körül, amelyet múlt heti kizárása után kedden állítja, visszakerült az Európa-ligába a Celtic kárára.
 
Vanczákék nem adják fel, fellebbeznek 2011. szeptember 6. 14:08 A Sion kész megtámadni az UEFA döntését, és bízik a pozitív elbírálásban, miszerint tiltott átigazolásai miatt kizárták az Európa-liga csoportköréből.
 
Vanczákékat kizárták az El-ből! 2011. szeptember 2. 18:42 A Celtic üdvözli az európai szövetség (UEFA) pénteki döntést, a Vanczák Vilmost is soraiban tudó Sion aligha, hiszen hiába verte ki a skót csapatot, s jutott az Európa-liga főtáblájára, helyette mégis a glasgowi gárda folytatja a sorozatban.
 
Vanczákék nem aggódnak a kizárás miatt 2011. szeptember 1. 21:02 Christain Constantin, a Sion elnöke bízik benne, hogy a végén győztesen kerülnek ki a Celtic fellebbezése után indult eljárásból, és nem zárják ki az együttest az Európa-ligából.
 
Európa-liga: kizárhatják Vanczákékat 2011. augusztus 26. 12:23 A jelek szerint megsértette a FIFA átigazolási szabályait, így könnyen lehet, hogy kizárhatják Vanczák Vilmos csapatát, a Siont az Európa-ligából, annak ellenére, hogy csütörtökön 3-1-es összesítéssel kiharcolta a főtáblára jutást a Celtic ellenében. A vizsgálat a skótok óvása után indult.
 
Kupagyőzelem Vanczák góljával 2011. május 29. 19:09 A Sion 12. alkalommal nyerte meg a Svájci Kupát, miután a döntőben 2-0-ra legyőzte a Neuchatel Xamaxot vasárnap kora este. A kupagyőztes második gólját Vanczák Vilmos szerezte, egy bal oldali szöglet után, a rövid sarokra bemozdulva csúsztatott a hálóba. A végeredmény már hat perc játék után kialakult. A Sion korábban biztosította a helyét az Európa-ligában, miután negyedik helyen végzett a bajnokságban.
 
Vanczák fejesgólja egy pontot ért 2010. február 14. 18:39 Vanczák Vilmos 78. percben fejelt góljának köszönhetően pontot csent a Sion a bajnoki címvédő Zürich ellen a svájci labdarúgó-bajnokságban. A beszámolók szerint a rosszul kimozduló vendégkapus alaposan benne volt a találatban, ez azonban semmit sem von le a magyar hátvéd érdemeiből. A Zürich a legvégén tizenegyesből egyenlített.
 
Vanczák nem játszhat a vb-selejtezőkön 2009. augusztus 28. 13:27 A Siont erősítő Vanczák Vilmos súlyos mellkasi és hasi sérüléseket szenvedett a Fenerbahce elleni csütörtöki Európa Liga-selejtezőn, így biztosan nem szerepelhet a magyar labdarúgó-válogatott soron következő két világbajnoki selejtezőjén. Erről az mlsz.hu számolt be.
 
Vanczák góllal búcsúzott a szezontól 2009. május 30. 19:55 Vanczák Vilmos góllal vette ki a részét csapata, a Sion döntetlenjéből a svájci labdarúgó-bajnokság utolsó, 36. fordulójában. A Bellinzona az utolsó pillanatokban tudta begyötörni az egyenlítő gólt. A Luzern és az Aarau hazai győzelemmel zárta a 2008-09-es idényt. A bajnokságot az FC Zürich nyerte, egyúttal indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében, míg a Young Boys, a Basel és a kupagyőztes Sion az Európa-ligában bizonyíthat.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu