Vanczákékat kizárták az El-ből!

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 2. 18:42
A Celtic üdvözli az európai szövetség (UEFA) pénteki döntést, a Vanczák Vilmost is soraiban tudó Sion aligha, hiszen hiába verte ki a skót csapatot, s jutott az Európa-liga főtáblájára, helyette mégis a glasgowi gárda folytatja a sorozatban.


A Sion egy 2009-es banánhéjon csúszott el... A svájci klubot eredetileg két éve meszelték el, amiért megsértette a FIFA átigazolási szabályait, azzal, hogy úgy szerződtette Esszam El-Hadarit úgy, hogy eközben a labdarúgónak érvényes kontraktusa volt az El-Ahlival.

Mivel az ügy tárgyalása elhúzódott, a büntetés csak januárban lépett életbe, ám ennek ellenére a Sion egy svájci bírósági döntésre hivatkozva igazolt játékost a nyáron, ezzel pedig szabályt szegett. Észlelte ez a Celtic is, amely azonnal cselekedett. Az európai szövetség pedig pénteken kizárta a Siont, így a svájciak helyett skót csapat szerepelhet az El-főtáblán.

A Sionnak három napja van a fellebbezésére, igaz, Vanczák Vilmos klubja korábban azt közölte, számára kedvezőtlen döntés esetén polgári bíróságon is megtámadja a verkditet. 


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu