KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SHAKTAR_DONYECK"
Új védő érkezhet a Chelsea-hez 2010. május 29. 18:18 Néhány napon belül aláírhatja 2014-ig szóló szerződését a Chelseavel Darijo Srna. A Saktar Donyeck 28 éves hátvédjének érkezéséről már régóta cikkeztek a lapok, ám most úgy tűnik, hogy tényleg megszületett az egyezség.
 
Bankot robbantott az UEFA-győztes Sahtar 2009. május 20. 23:14 Története első és utolsó UEFA-kupa győzelmét aratta a Sahtar Donyeck együttese, miután hosszabbítást követően 2-1-re megverte a Werder Brement. Az ukrán játékosok ezzel bankot robbantottak, hiszen fejenként négyszázezer eurót tehettek zsebre, hála a nagylelkű és dúsgazdag tulajdonosnak. A 120. percben a németek még betaláltak, de a spanyol Cantalejo játékvezető nem adta meg a találatot.
 
Ötöt rúgott a Barca Lisszabonban 2008. november 26. 22:31 Öt gólt szerzett a Barcelona és a Sahtar Donyeck is a labdarúgó Bajnokok Ligájának C csoportjában a 5. fordulóban. A spanyol együttes a Sporting otthonában nyert 5-2-re, az ukrán alakulat pedig hazai pályán győzött 5-0-ra a Basel ellen. A katalánok ezzel csoportelsők, az UEFA-kupa szereplést pedig a Sahtar harcolta ki.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu