Új védő érkezhet a Chelsea-hez

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 29. 18:18
Néhány napon belül aláírhatja 2014-ig szóló szerződését a Chelseavel Darijo Srna. A Saktar Donyeck 28 éves hátvédjének érkezéséről már régóta cikkeztek a lapok, ám most úgy tűnik, hogy tényleg megszületett az egyezség.


Múlt nyáron lehetett először arról hallani, hogy a Srna a Kékek játékosa lesz, ám akkor Carlo Ancelotti hiába szerette volna a csapatában tudni a védelemben és a középpályán egyaránt otthonosan mozgó horvát futballistát, a Saktar által kért 20 millió eurót a klub nem akarta kifizetni.

Közel egy esztendővel később azonban úgy tűnik, hogy a feleknek mégis csak sikerült megegyezniük egy alacsonyabb összegben, amivel még az ukránok is jól járnak. Jól járnak azért is, mert a hátvéd kontraktusa a jövő nyáron lejár, így a Bosman-szabály értelmében utána szabadon igazolhatóvá válik.

Srna többször kijelentette, hogy ha úgy alakul, szívesen marad a 2009-es UEFA-kupa győztesnél, de szíve szerint kipróbálná magát egy erősebb bajnokságban is.

A Chelsea-nél most megkaphatja a lehetőséget a bizonyításra, mivel a londoniaknak épp a jobbhátvéd posztja lehet a gyengéjük a következő szezonban - az ingyen távozó Belletti után, a portugál Paulo Ferreira jövője is bizonytalan a klubnál. Srna megszerzése tehát igencsak jó húzásnak tűnik Abramovics úr részéről!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu