KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DARIJO SRNA"
Ukrajnából igazolna a Chelsea 2010. május 31. 16:59 A Chelsea szakvezetője, Carlo Ancelotti a Sahtar Donyeck jobbhátvédjét, Darijo Srnát nézte ki csapatának.
 
Új védő érkezhet a Chelsea-hez 2010. május 29. 18:18 Néhány napon belül aláírhatja 2014-ig szóló szerződését a Chelseavel Darijo Srna. A Saktar Donyeck 28 éves hátvédjének érkezéséről már régóta cikkeztek a lapok, ám most úgy tűnik, hogy tényleg megszületett az egyezség.
 
Ukrajnából igazolhat a Chelsea 2010. április 23. 23:10 Sajtóértesülések szerint közel áll a megegyezéshez a Chelsea és a Sahtar Doneck Darijo Srna Londonba szerződésével kapcsolatban.
 
Hajszálnyira a továbbjutástól Modricék 2008. június 12. 19:44 A horvát válogatott magabiztos játékkal verte 2-1-ra Németországot a labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjában. Darijo Srna az első félidő, míg Ivica Olic a második játékrész közepén köszönt be, a 79. percben Podolski már csak szépíteni tudott. Győzelmével karnyújtásnyira került a negyeddöntőhöz Horvátország. Ehhez már csak az kell, hogy a lengyelek ne tudják begyűjteni a három pontot Ausztria ellen a csapatok bécsi összecsapásán, könnyen elképzelhető, hogy már este ünnepelhetnek déli szomszédaink.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu