KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SEBASTIEN_BUEMI"
Elcsapták a rajongót az F1-bemutatón 2011. június 5. 22:42 Japában tartott bemutatót Sebastien Buemi, a Toro Rosso svájci pilótája a Red Bull egyik rendezvényén, amikor egy figyelmetlen szurkoló átrohant előtte a pályán. A versenyző látta a bajt, de már nem tudta elkerülni az ütközést, és elcsapta a rajongó lábát. Szerencsére néhány karcoláson kívül senkinek sem esett baja. Nézd meg videón!
 
F-1: megbüntettek két versenyzőt 2010. október 24. 13:34 Veszélyes versenyhelyzeteket okozása miatt két versenyzőt is öt-öt rajthelyes büntetéssel sújtottak a versenyfelügyelők a 61. Formula-1-es világbajnokság Dél-koreai Nagydíja után.
 
Hosszabbítottak a Toro Rosso pilótái 2010. július 16. 09:06 Jaime Alguersuari és Sébastien Buemi jövőre is a Forma-1-es Toro Rosso csapatában versenyeznek. Ezt Franz Tost, az osztrák istálló főnöke jelentette be csütörtökön.
 
Drámai defekt, Hamilton az élen - videó! 2010. április 16. 09:42 VIDEÓ! Sebastien Buemi veszélyes balesete, Fernando Alonso újabb elfüstölt motorja és Lewis Hamilton legjobb ideje - ezek voltak a Formula-1-es Kínai Nagydíj pénteki két szabadedzésének legfontosabb történései.
 
F-1: Rosberg zseniális volt a Mercivel 2010. február 27. 17:11 Ismét változott a helyzet Barcelonában a 61. Formula-1-es világbajnokság előtti utolsó kollektív teszten: Mark Webber csütörtöki és Nico Hülkenberg pénteki, vagyis a Read Bull és a Williams részsikere után szombaton a Mercedes hívei örülhettek. A Michael Schumachert váltó Nico Rosberg ugyanis meggyőző fölénnyel előzte meg pilótatársait, mögötte Sebastien Buemi és Jenson Button került még a top3-ba. Felipe Massa csak az ötödik lett a Ferrarival.
 
Döbbenet: világbajnokokat vert Kobajasi 2010. február 11. 17:06 A szerdai pocsék idő, a szakadó eső után csütörtökön már megfelelő körülmények között folytatódott a jerezi Formula-1-es teszt, de azt nem állíthatjuk, hogy helyreállt volna a világ rendje. Sőt, éppen ellenkezőleg! Három világbajnok is repesztett a spanyolországi pályán, mégis a Saubert irányító Kobajasi Kamui végzett az élen.
 
Vettel nehéz örökséget hagyott az STR-re 2009. március 9. 12:18 Sebastian Vettel tavalyi monzai győzelme és több más szép eredménye nehéz örökséget hagyott a Toro Rossóra, amely idén is arra törekszik, hogy megbízható és a lehető legjobb eredményeket érje el a Formula-1-es világbajnokság futamain. Ez hétfőn délelőtt hangzott el a barcelonai pályán, a faenzai csapat idei, STR4 kódjelű autójának bemutatóján.
 
Buemi az egyik befutó a Toro Rossónál 2009. január 9. 17:09 Pénteken eldőlt, hogy Sebastien Buemi lesz a Toro Rosso egyik versenyzője a 60. Formula-1-es világbajnokság futamain. A másik pilóta személyéről még nem született döntés.
 
Formula-1, Toro Rosso: Sebastien Buemi lehet az egyik versenyző 2008. november 24. 12:25 Az „anyacsapat” tulajdonosa, Dietrich Mateschitz szerint Sebastien Buemi lehet a Toro Rosso egyik versenyzője a jövő évi Formula-1-es világbajnokság futamain.
 
Formula-1, Toro Rosso: hárman pályáznak a két vezetői helyre 2008. november 11. 19:33 A november 17-19-i barcelonai Formula-1-es teszten három versenyzőt próbál ki a Toro Rosso, közülük kerül ki a jövő évi futamokon induló kettős. Az idén is szerephez jutó Sebastien Bourdais mellett az anyacsapat, a Red Bull támogatását élvezi Sebastien Buemi, valamint a legutóbb a szezon elején megszűnt Super Agurinál tevékenykedő Szato Takuma bizonyíthat.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu