KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SAMIR NASRI"
Nasri rangadókat hagy ki 2015. január 17. 13:11 Vádlisérülés miatt egy hónapig nem játszhat Samir Nasri, a Manchester City labdarúgója. Manuel Pellegrini vezetőedző pénteken, az Arsenal elleni vasárnapi rangadó előtt elmondta: a francia irányító sérülése súlyosabb a vártnál, így legjobb esetben három hétig, de inkább egy hónapig nem számíthat rá.
 
Nasri nem utazhat a világbajnokságra 2014. május 13. 21:05 Kész a francia vb-különítmény, amelyet a szövetségi kapitány hirdetett ki kedd este élő egyenes adásban. Didier Deschamps azt mondta, azért nem viszi magával Samir Nasrit, mert a Manchester City támadó középpályása nehezen viseli, ha padoztatják. A City másik francia sztárja, Gael Clichy is kimaradt. "Nem a legjobb 23 játékost válogattam be, hanem a legjobb csapat kialakítására törekedtem” - magyarázta a játékosként világ- és Európa-bajnok szakember.
 
Nasri nem játszhat az Arsenal ellen! 2013. január 1. 10:35 Életbe lépett az FA három mérkőzéses eltiltása, amellyel a Manchester City középpályását, Samir Nasrit sújtotta, miután a klub úgy döntött, nem fellebbez az ügyben.
 
Csak jövőre tér vissza Nasri? 2012. december 21. 16:16 Térdbánalmai miatt akár három meccset is kihagyhat Samir Nasri, a Manchester City francia válogatott támadó középpályása - erről a menedzser Roberto Mancini beszélt pénteki sajtótájékoztatóján.
 
Nasriról egy időre lemondhat a City 2012. szeptember 20. 15:46 Angol sajtóhírek szerint egy hónapra dőlt Ki Samir Nasri, a Manchester City francia támadó középpályása, aki részleges izomszakadást szenvedett jobb combjában.
 
Nasrit elmeszelte a francia szövetség 2012. július 27. 16:33 A Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) három meccsre szóló eltiltással sújtotta Samir Nasrit. A válogatott középpályás az Európa-bajnokságon előbb az angoloknak rúgott gólja után ordibált ki és mutogatott újságíróknak, majd egyikőjüket még durvábban megsértette verbálisan a spanyolok elleni kiesést követően. Az FFF Jérémy Ménezt egy meccsről tiltotta el, amiért inzultálta a játékvezetőt az Eb elődöntőjében, míg Hatem Ben Arfával és Yann M'Vilával szemben ejtette a vádakat.
 
Nasri elnézést kért 2012. június 27. 14:32 Samir Nasri twitter-oldalán fejezte ki sajnálkozását amiatt, hogy káromkodásra ragadtatta magát újságírók előtt a franciák szombati Eb-búcsúja után.
 
Két évre eltilthatják Nasrit 2012. június 27. 09:49 Két évre eltilthatják Samir Nasrit, a francia válogatott 25 éves középpályását, aki csapata Eb-kiesése után intézett kirohanást az őt kérdező újságíró felé. Ha így lesz, akkor nem játszhat a 2014-es vb-n.
 
"Nasri, te szemét áruló!" - videó 2012. január 12. 09:51 Szó szerint megtalálták Samir Nasrit, a Manchester City labdarúgóját. A francia középpályás a Liverpool ellen szerda este 1-0-ra elveszített Ligakupa-összecsapást követően vezetett hazafelé, amikor szurkolók szóltak be neki: előbb "lekö**ögözték, majd elárulták neki a végeredményt, utána pedig leárulózták. A drukkerek elmagyarázták neki, hogy nem kellett volna elhagynia az Arsenalt, mert az Ágyúsokkal könnyebb lett volna neki megnyernie a BL-t, mint a Cityvel. Nasri csak annyit mondott: "Vezetjük a bajnokságot", aztán csutkagázzal elhajtott.
 
Nasri-balhé az Emiratesben 2011. november 30. 09:53 Megtörtént, amit sokan vártak! Igaz, erre egyik érintett sem lesz büszke, de szinte borítékolható volt, nem múlik el botrány nélkül az Arsenal és a Manchester City kedd esti londoni Ligakupa negyeddöntője.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu