Nasri-balhé az Emiratesben

Létrehozva: 2011. november 30. 09:53
Megtörtént, amit sokan vártak! Igaz, erre egyik érintett sem lesz büszke, de szinte borítékolható volt, nem múlik el botrány nélkül az Arsenal és a Manchester City kedd esti londoni Ligakupa negyeddöntője.


A két együttes néhány labdarúgója nincs jó viszonyban, az Ágyúsok jelenlegi játékosai ugyanis pénzsóvársággal vádolják azokat a sztárokat, akik éppen Arsene Wenger együtteséből igazoltak az európai klubfutball új Krőzusához. A fővárosiak egyik legfőbb erkölcscsősze Emmanuel Frimpong, aki ezúttal kapva-kapott az alkalmon, hogy törlessze „adósságát”.

A ghánai védekező középpályás augusztusban a Twitteren osztotta ki Samir Nasrit, aki hosszas huzavona után hagyta el Arsene Wenger együttesét, hogy megtömje bankszámláját a City-nél. A francia sztár kedden Frimponghoz hasonlóan végig a pályán volt.

A City a vártnál nehezebben, Sergio Agüero 84. percben rúgott góljával nyert 1-0-ra, így bejutott a legjobb négy közé. A két együttes tagjai a pályán – a körülményekhez képest – barátságosan viselkedtek egymással, az öltöző felé vezető úton azonban hirtelen elmérgesedett a helyzet.

Lapjelentések szerint Frimpong és Nasri egymásnak esett, a „szájkaratét” – az Arsenal szóvivője szerint – nem követte tettlegesség. De a hangulat forró volt, hiszen Frimpong sem hagyta magát.

„Nem ütötték meg egymást, de tény, hatalmas ricsajt csaptak. Nasri franciául üvöltözött…” – mondta az Arsenal sajtósa.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu