KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EMMANUEL_FRIMPONG"
Frimpong: Gyere csak, Chelsea! 2012. január 1. 17:22 Január elsején két szép fogással nyitott az átigazolási piacon a Wolverhampton Wanderers. Az Arsenal 19 éves ghánai középpályása, Emmanuel Frimpong hat hónapra, kölcsönben érkezett, míg a 23 éves, rendkívül sokoldalú, izlandi válogatott Eggert Jónsson a Heartsot hagyta el a Farkasok kedvéért, és három és fél évre írt alá.
 
Nasri-balhé az Emiratesben 2011. november 30. 09:53 Megtörtént, amit sokan vártak! Igaz, erre egyik érintett sem lesz büszke, de szinte borítékolható volt, nem múlik el botrány nélkül az Arsenal és a Manchester City kedd esti londoni Ligakupa negyeddöntője.
 
Választás előtt az Arsenal ifjonca 2011. február 16. 17:25 Két válogatottban is szerepelhetne Emmanuel Frimpong, az Arsenal ifjonca, de szíve szerint csak egy lehetőségre mondana igent. Pedig klubedzője éppen az ellenkezőjét javasolja.
 
Vége az Arsenal-középpályás szezonjának 2010. augusztus 19. 16:19 Keresztszalag-szakadást szenvedett Emmanuel Frimpong, az Arsenal 18 éves, angol korosztályos válogatott középpályása.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu