Választás előtt az Arsenal ifjonca

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 16. 17:25
Két válogatottban is szerepelhetne Emmanuel Frimpong, az Arsenal ifjonca, de szíve szerint csak egy lehetőségre mondana igent. Pedig klubedzője éppen az ellenkezőjét javasolja.


 

A védekező középpályás Accrában született, de már 2003 óta az Ágyúsoknál pallérozódik. Nem meglepő, hogy Arsene Wenger arra bíztatja, nyugodtan fogadja el az angol válogatott meghívóját. De a futballista mást akar…

„Ghánai vagyok, mindig azt hangoztattam, a ghánai válogatottban akarok játszani. Az egész családom ghánai, de az is igaz, hogy gyerekkorom óta Angliában élek, így Angliát tekintem immár az otthonomnak” – jelentette ki Frimpong.

A tini egyelőre „csak” a korosztályos nemzeti tizenegyekre gondolhat, hiszen még be sem mutatkozott hivatalos mérkőzésen az Arsenalban. Az angol U16-os és U17-es válogatottban azonban többször pályára lépett, mégis hazahúzza a szíve.

„A szövetség hívására várok, örömmel képviselném Ghánát. De tudom, hogy néhányan nem szeretnék ezt, ez szomorúsággal tölt el. De mégis felhívnának, azonnal biciklire pattannék és elindulnék Ghánába.”



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu