KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RYAN BABEL"
Babel az Ajaxé - hivatalos 2012. augusztus 31. 18:18 Öt esztendő után visszatér az Ajaxhoz a 25 éves, holland válogatott csatár, Ryan Babel, akiért egy centet sem kellett kifizetni nevelőegyesületének. A Hoffenheimmel bontott szerződést az ex-liverpooli játékos.
 
Hétmillió euróba került Babel 2011. január 25. 21:40 Most már tényleg vége a Babel-i zűrzavarnak, a Liverpool 24 éves holland csatára két és fél évre szól kontraktust kötött kedden a német első osztályban szereplő Hoffenheimmel. Hét millió eurót fizettek érte.
 
Hivatalos: Babel elhagyja a Liverpoolt 2011. január 24. 22:30 Mindenben megegyezett a holland válogatott csatár Ryan Babel átigazolásáról a német élvonalbeli Hoffenheim - közölte hétfő este a Liverpool FC hivatalos honlapja. A 24 éves támadó kedden utazik Németországba, hogy aláírja új szerződését.
 
Babel köti az ebet a karóhoz 2011. január 19. 15:30 Noha a Liverpool elfogadta a Hoffenheim ajánlatát Ryan Babelért, a középpályás sokkal szívesebben menne az Ajaxhoz. Minden azon múlhat, hogy hogyan alakulnak a tárgyalások Luis Suárez ügyében.
 
Bild: Babel a Hoffenheimé! 2011. január 18. 17:48 A tél német átigazolási szenzációjaként közli a Bild: a Liverpool holland válogatott csatára 7 millió euróért a Hoffenheimhez igazol. A hírt még nem erősítették meg, de a német lap tudni véli, szerdán már orvosira megy új csapatánál a futballista.
 
Megbüntették a bírószidó Pool-csatárt 2011. január 17. 20:20 Tízezer fontos pénzbüntetésre ítélte az Angol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Manchester United elleni mérkőzést követően Howard Webb játékvezetőt csalással vádoló Ryan Babelt, és figyelmeztette, legközelebbi hasonló cselekménye esetén súlyosabb szankciókra számíthat.
 
Németországba hívják a Liverpool-csatárt 2011. január 7. 13:21 A Hoffenheim érdeklődést mutat a Liverpool kegyvesztett csatáráért, Ryan Babelért - írja pénteki számában a Voetbal International.
 
„Srácok, srácok, srácok! Maradok!” 2010. augusztus 31. 18:50 Ryan Babel a következő üzenetet osztotta meg a Twitter közösségi oldalon: „Srácok, srácok, srácok, nem megyek sehova! Mindörökké Liverpool, soha nem jársz egyedül!” – idézte a klub himnuszának címét a holland támadó. Pedig a Tottenham Hotspur kölcsönvette volna ötmillió fontért, de a játékos nemet mondott az ajánlatra.
 
Helikopterre szállt Babel! 2010. augusztus 31. 15:46 Az utolsó pillanatban a Tottenham és a West Ham is bejelentkezett Ryan Babelért, a Liverpool holland válogatott támadójáért. Minden azon múlik, hogy tudják-e pótolni a Vörösök a csatárt, aki három éve nem tud magának stabil helyet kiharcolni a kezdőcsapatban.
 
A Liverpool csatárát vinné a Wolfsburg 2010. augusztus 18. 09:07 Ahelyett, hogy a mindenáron csatársorának megerősítésén dolgozó Liverpool bővíteni támadósorát, úgy tűnik, elveszíti egyik tehetségét, Ryan Babel személyében, aki a The Mirror szerint közel áll a Wolfsburgba szerződéshez.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu