Babel köti az ebet a karóhoz

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 19. 15:30
Noha a Liverpool elfogadta a Hoffenheim ajánlatát Ryan Babelért, a középpályás sokkal szívesebben menne az Ajaxhoz. Minden azon múlhat, hogy hogyan alakulnak a tárgyalások Luis Suárez ügyében.


 

Kedden arról szóltak a híradások, hogy a Liverpool rábólintott a Hoffenheim 7 millió eurós ajánlatára Ryan Babelért, a játékos azonban keresztülhúzhatja a két klub számításait.

A középpályás ugyanis szíve szerint visszatérne nevelőcsapatához, az Ajaxhoz, amely akár kölcsönben, akár végleg lecsapna rá.

Babel ügynöke megerősítette, védence Hollandiában folytatná pályafutását, de nem csak az ő kezükben van a döntés, ezért megjósolhatatlan, mi lesz az ügy végkifejlete.

A labdarúgó sorsa attól függően alakulhat, a Liverpool dűlőre jut-e Luis Suárezzel, az Ajax csatáráért tett ajánlatba ugyanis belefoglalhatják Babel játékjogát.

Amszterdami források ugyanakkor azt állítják, az Ajax csak horrorajánlat esetén hajlandó megválni az uruguayitól, márpedig akkora összeg nem biztos, hogy rendelkezésre áll az Anfielden – még akkor sem, ha Babeltől megválnak. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu