Bild: Babel a Hoffenheimé!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 18. 17:48
A tél német átigazolási szenzációjaként közli a Bild: a Liverpool holland válogatott csatára 7 millió euróért a Hoffenheimhez igazol. A hírt még nem erősítették meg, de a német lap tudni véli, szerdán már orvosira megy új csapatánál a futballista.


A Bundesligában vitézkedő csapat már egy ideje a piacon volt, csatárra vadászott Demba Ba lehetséges távozása miatt. Ernst Tanner sportigazgató kijelentette, a 24 éves Babel a megfelelő választás.

"Demba Ba lehetséges eligazolása és Chinedu Obasi sérülése miatt azonnal csatárra volt szükségünk - kezdte a Hoffenheim tulajdonosa, Dietmar Hopp. - Tanner úr meggyőzött, hogy Babel az, akire szüksége van a klubnak."

Babel 2007 nyarán hagyta ott az Ajax akadémiáját a Liverpool kedvéért. Mivel az azóta eltelt időszakban jobbára csak kiegészítőember volt a Mersey partján, elvágyódott. Szóba került, hogy a támadó visszatér Amszterdamba, de úgy tűnik, végül Hoffenheimben köt ki.

A hírt egyelőre egyik érintett klub sem erősítette meg, de az elkövetkezendő néhány órában ez is megtörténhet. A Bild úgy tudja, szerdán már orvosira jeletkezik Németországban a Vörösöknél 91 meccsen 12 gólt szerzett 40-szeres holland válogatott futballista.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megbüntették a bírószidó Pool-csatárt
Tízezer fontos pénzbüntetésre ítélte az Angol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Manchester United elleni mérkőzést követően Howard Webb játékvezetőt csalással vádoló Ryan Babelt, és figyelmeztette, legközelebbi hasonló...
Tovább a teljes cikkhez »

 



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu