Hivatalos: Babel elhagyja a Liverpoolt

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 24. 22:30
Mindenben megegyezett a holland válogatott csatár Ryan Babel átigazolásáról a német élvonalbeli Hoffenheim - közölte hétfő este a Liverpool FC hivatalos honlapja. A 24 éves támadó kedden utazik Németországba, hogy aláírja új szerződését.


A Sky Sports úgy tudja, két és fél éves kontraktust ír alá a csatár, aki az idei szezonban partvonalon kívülre szorult a Vörösöknél.

Eladása már nyáron felvetődött a Birmingham Cityhez, ügyében most januárban is Babel-i zűrzavar keletkezett az angol kikötővárosban.

A Liverpool hat napja fogadta el a német milliárdos Dietmar Hopp klubjának ajánlatát (amit most el is ismert), aztán úgy tűnt, a játékossal nem sikerül megegyezni.

A napokban felvetődött, visszapasszolnák az Ajaxhoz Suárez esetleges átigazolásának ügyében, Kenny Dalglish menedzser hétfőn délelőtt pedig még úgy nyilatkozott, mégis marad a holland ász. A klub azonban most bejelentette, hogy eljött a búcsú ideje.

Az elmúlt szezonban 38 meccsen hat, az ideiben 17 meccsen két gólt szerzett tétmeccsen a suriname-i származású sztár, játékjogának értékét hatmillió euróra becsülik.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu