KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RONALDO"
Betiltották Ronaldo és Neymar reklámját 2013. december 5. 15:13 Brazíliában betiltottak egy reklámot, melyben az egykori világsztár, a kétszeres aranylabdás, mára viszont megemberesedett Ronaldo elváltoztatott hangon hívogatja, és kergeti őrületbe Neymart, a Barcelona és a brazil válogatott jelenlegi meghatározó játékosát. A döntés oka az, hogy a dél-amerikai ország szabályozó testülete szerint a reklám rossz példát mutat a gyerekeknek. Tehát: a telefoncsíny csúnya dolog!
 
Ez ciki, összekeverte a két Ronaldót 2013. november 8. 23:03 Valérie Fourneyron francia sportminiszter a minap a párizsi brazil nagykövetségen járt, és az összegyűlteknek be akarta mutatni az ott megjelent Ronaldót, a kétszeres aranylabdás futball-legendát, de helyette véletlenül Cristiano Ronaldo neve csúszott ki a száján. Nemcsak a tömegnek volt kínos, hanem még az érintett is kényszeredett mosolyra húzta a száját. Videó.
 
Zidane-kapásgól, fergeteges gála 2012. december 20. 17:09 Ritkán látható szereposztással rendeztek jótékonysági gálameccset a brazil és az afrikai szegénység ellen folytatott küzdelem égisze alatt Porto Alegrében, az újonnan felavatott, hatvanezres Arena do Gremióban. Ronaldo és barátai 3-2-re győztek Zidane és barátai ellen, a francia világsztár lőtte a meccs legszebb találatát. Erre az alkalomra még a legendás játékvezető, Pierluigi Collina is visszatért a pályára.
 
Ronaldo is tesz a 2014-es vb sikeréért 2011. december 1. 20:05 Csatlakozott a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottságához Ronaldo, a korábbi világklasszis csatár.
 
Ronaldo lesz a vébé mindenható ura? 2011. november 30. 19:31 Sajtóértesülések szerint Ronaldo lesz a 2014-es brazíliai futball-világbajnokság szervezőbizottságának az elnöke. A 35 éves Fenomén elfogadta a futballszövetséget vezető Ricardo Teixeira ajánlatát - utóbbi eddig saját maga irányította a torna előkészületeit. A hivatalos bejelentés állítólag csütörtökön lesz.
 
Zidane és Ronaldo Hamburgban 2011. szeptember 28. 15:38 Zinedine Zidane és Ronaldo is szerepel azon a jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen, amelyet december 13-án rendeznek Hamburgban.
 
Ronaldo a Realnak ajánlgatja Neymart 2011. június 8. 12:01 Fiatal, életerős, egyszer pedig a világ legjobbja lesz. A most visszavonult Ronaldo szerint Neymar olyan lesz, mint Lionel Messi, a Fenomén ezért kifejezetten ajánlja a 19 esztendős támadót egykori csapatának - a Real Madridnak.
 
Ronaldo elbúcsúzott - videó 2011. június 8. 09:21 Újabb aktív legendával lett kevesebb a modernkori futballtársadalom. Ronaldo tizennyolc év után, 34 esztendősen döntött úgy, elég. A kétszeres világbajnok, megannyi dicsőség tulajdonosa a románok elleni barátságos találkozón, a Selecao színeiben vonult vissza a profi játéktól. Gólt nem lőtt, a csapat viszont Fred 21. percben szerzett góljával megnyeerte érte a meccset,
 
Ronaldo: Ideges vagyok, hogy vége... 2011. június 7. 16:38 Mindent köszön a brazil népnek, de rettentően ideges. A 34 éves Ronaldo kedden búcsúzik a profi futballtól - a brazil-román barátságos meccsen játszik komoly meccsen utoljára. A kétszeres világbajnok Fenomén abban bízik, hogy utolsó fellépésén betalál az ellenfél kapujába.
 
Ronaldo visszatér a Corinthiansba 2011. május 12. 16:48 Visszatér a Corinthianshoz és 2012-ig végéig szóló szerződést ír alá a kétszeres aranylabdás Ronaldo - hirdeti vezető cikkében a Lance! brazil sportnapilap internetes oldala a klub elnökére, Andrés Sanchezre hivatkozva.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu