Zidane-kapásgól, fergeteges gála

Szerző: SHLétrehozva: 2012. december 20. 17:09
Ritkán látható szereposztással rendeztek jótékonysági gálameccset a brazil és az afrikai szegénység ellen folytatott küzdelem égisze alatt Porto Alegrében, az újonnan felavatott, hatvanezres Arena do Gremióban. Ronaldo és barátai 3-2-re győztek Zidane és barátai ellen, a francia világsztár lőtte a meccs legszebb találatát. Erre az alkalomra még a legendás játékvezető, Pierluigi Collina is visszatért a pályára.


Az első félidőben öröm volt nézni, hogyan játszik össze a múlt, és (talán) a jövő nagy klasszisa: Neymar adott gólpasszt Bebetónak, ezzel vezettek Ronaldóék a félidőben.

A futsalkirály Falcao góllal mutatkozott be a második félidőben, az egyenlítés után stílszerűen a csapatkapitány Zidane volt az (és stílszerűen egy remekbe szabott kapáslövéssel), aki megfordította a meccset. Nem ez volt az utolsó fordulat.

Caca Ferrari és Leandro Damiao gondoskodott arról, hogy a végén fülig érjen a szája  Ronaldónak, aki egyébként úgy készült a meccsre, hogy leadott húsz kilót a túlsúlyából...

VIDEÓN A GÁLA ÖSSZEFOGLALÓJA

ZIDANE-PARÁDÉ

JÓTÉKONYSÁGI GÁLAMECCS A SZEGÉNYSÉG ELLEN
Ronaldo All Stars–Zidane All Stars 3-2 (1-0)
Porto Alegre, Arena do Gremio, vezette: Pierluigi Collina.

A KEZDŐK

Ronaldo és barátai: Dida - Cafú, Jr. Baiano, Roque Jr., Roberto Carlos - Paulinho, Emerson - Bebeto, Zico, Neymar - Ronaldo.

Zidane és barátai: Vitor Baia - Michel Salgado, Hierro, Montero, Sorín - Karembeu - Nakata, Deco, Zidane, Solari - Pauleta.

A KERETEK

RONALDO ÉS BARÁTAI: Danrlei, Dida, Cafú, Serginho, Réver, Junior Baiano, Roque Junior, Roberto Carlos, William, Lucas, Juninho Paulista, Zinho, Djalminha, Roger, Zico, Denilson, Ronaldo, Neymar, Leandro Damiao, Bebeto, Cacá Ferrari, Romário, Edmundo, Paulinho. Edző: Carlos Alberto Parreira.

ZIDANE ÉS BARÁTAI: Vitor Baía, Juliano Belletti, Diego Cavalieri, Emerson, Fernando Hierro, Míchel Salgado, Fernando Couto, Juan Pablo Sorín, Paolo Montero, Carlos Gamarra, Hidetosi Nakata, Zinédine Zidane, Deco, Santiago Solari, Fredrik Ljungberg, Juan Román Riquelme, Christian Karembeu, Alex de Souza, Pedro Pauleta, Sebastián Abreu, Hulk, Falcao, Mário Jardel. Edző: Luiz Felipe Scolari.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu