Betiltották Ronaldo és Neymar reklámját

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 5. 15:13
Brazíliában betiltottak egy reklámot, melyben az egykori világsztár, a kétszeres aranylabdás, mára viszont megemberesedett Ronaldo elváltoztatott hangon hívogatja, és kergeti őrületbe Neymart, a Barcelona és a brazil válogatott jelenlegi meghatározó játékosát. A döntés oka az, hogy a dél-amerikai ország szabályozó testülete szerint a reklám rossz példát mutat a gyerekeknek. Tehát: a telefoncsíny csúnya dolog!


 

A brazil Claro telefontársaság reklámja arról szól, hogy a kétszeres aranylabdás egykori világsztár, Ronaldo szabadidejében elváltoztatott hangon újra és újra felhívja Neymart, a Barcelona és a brazil válogatott jelenlegi csillagát és meghatározó játékosát.

A reklámot azonban betiltotta az ország szabályozó testülete, mert szerinte egy helytelen viselkedés képernyőre vitelével rossz példát mutat a gyerekeknek. Az angol Daily Mail szerint ráadásul valós események is állnak a reklám hátterében, mert Neymar nemrég hasonló dolgokra panaszkodott.

"Egyszerűen sosem tudom hosszabb ideig megtartani a telefonszámomat, mert alig telik el két hét, és magukat szurkolónak nevező figurák kezdenek el hívogatni hajnalban, vagy küldözgetnek sms-eket - mondta a Barcelona támadója. - A legrosszabb pedig az, hogy a barátom, barátnőm, és a családom többi tagjának telefonszámát is kiderítik, majd kitalált történetekkel és hazugságokkal tömik a fejüket. Ilyenkor újra és újra számot kell változtatnom."

A BETILTOTT REKLÁM:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Messi és Kobe Bryant újra kezdi - videó
Kijött Lionel Messi és Kobe Bryant új reklámfilmje, amelyet ugyanaz a légitársaság készített a két világsztárral, amely a korábbit, amelyben egy kissrác népszerűségén versengenek egy repülőn. A hajsza azonban folytatódik, a...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: neymarRonaldo
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu