Ronaldo: Ideges vagyok, hogy vége...

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 7. 16:38
Mindent köszön a brazil népnek, de rettentően ideges. A 34 éves Ronaldo kedden búcsúzik a profi futballtól - a brazil-román barátságos meccsen játszik komoly meccsen utoljára. A kétszeres világbajnok Fenomén abban bízik, hogy utolsó fellépésén betalál az ellenfél kapujába.


Ünnepi hangulatban, emelkedett pillanatoktól sem mentesen telik majd el a Brazília-Románia barátságos válogatott találkozó. Az összecsapás több lesz egyszerű kilencven percnél, hiszen ezalatt egy fantasztikus karrier ér véget - bár a Cor újra leigazolta a csatárzsenit, de már csupán hírverő meccseken vetné be őt.

A 34 éves Fenomén februárban amúgy is elköszönt már a profi futballtól, így a magyar idő szerint szerda éjjel 2.50-kor kezdődő megméretés valóban egy méltó befejezése lehet a csodás pályafutásnak.

Ronaldo 98. válogatottbeli fellépése előtt nyilatkozott a sajtónak.

"Borzasztóan ideges vagyok, el sem hiszem, hogy vége. Boldog lennék, ha góllal zárhatnám le életem ezen szakaszát - mondta a többek között a Barcelona, a Real Madrid, az Inter és a Milan egykori ásza. - Örülök, hogy aranysárga mezben búcsúzhatok el a szurkolóktól. Nincs mit bizonyítanom. Egyetlen dolog maradt csak hátra: meg szeretném köszönni a brazil emberek feltétel nélküli szeretetét."

A tervek szerint Mano Menezes szövetségi kapitány fél óra után cseréli majd be a játékost, az ikon pedig tizenöt percre, még egyszer, utoljára beszáll a Selecaóba, hogy a szünetben a gyepről a futball halhatatlanjai közé sétálhasson át.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ronaldo visszatér a Corinthiansba
Visszatér a Corinthianshoz és 2012-ig végéig szóló szerződést ír alá a kétszeres aranylabdás Ronaldo - hirdeti vezető cikkében a Lance! brazil sportnapilap internetes oldala a klub elnökére, Andrés Sanchezre hivatkozva....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu