KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROMAN_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Régi-új román szövetségi kapitány jön 2014. október 26. 11:19 Razvan Burleanu, a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) elnöke Anghel Iordanescut jelölte a válogatott szövetségi kapitányának, a végső szót azonban a szervezet végrehajtó bizottság mondja ki hétfőn.
 
Győzelemmel felérő bukaresti döntetlen! 2014. október 11. 20:00 Jól sikerült Dárdai Pál debütálása a magyar labdarúgó-válogatott kispadján, a mieink szervezett, fegyelmezett játékkal, a második félidőben időnként fölényben játszva 1-1-es döntetlent értek el Bukarestben, Eb-selejtezőn, szombat este. Raul Rusescu a szünet előtt büntetett meg egy védelmi hibát, de a magyarok nem estek kétségbe, és a vége felé Dzsudzsák Balázs parádés szabadrúgásgóljával egyenlítettek. Mindkét csapat szerzett egy-egy érvénytelen találatot is a 90 perc folyamán. Magyarország 42 év után zörgette meg ismét a hálót Romániában.
 
Piturcával harcolnak az Eb-ért a románok 2014. március 6. 13:05 A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) élén történt változás ellenére Victor Piturca vezetésével vág neki a válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozatnak.
 
Hálásak a románok Hollandiának 2013. október 16. 13:25 A szerdai román lapok a hollandok sportszerűségét méltatták, miután a Törökország elleni győzelmükkel lehetővé tették, hogy Románia labdarúgó-válogatottja - Magyarország és Törökország előtt - a második helyen végezzen a vb-selejtezős csoportban és így esélyt kapott arra, hogy a pótselejtezőn kijusson a jövő évi, brazíliai világbajnokságra.
 
Újabb rossz hír Romániának 2013. szeptember 12. 19:59 Zárt kapuk mögött játszhatja le utolsó vb-selejtezőjét Románia a magyarok vb-selejtezős csoportjában - értesült a román ziare.com portál megbízható forrásokra hivatkozva.
 
Bepanaszolták a FIFA-nál a románokat 2013. szeptember 8. 15:00 A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökségéhez fordult a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) által létrehozott háromszéki Mikó Imre Jogvédő Szolgálat, hogy felhívja a figyelmet a pénteki román-magyar világbajnoki selejtezőn történt újabb magyarellenes megnyilvánulásokra - közölte vasárnap a maszol.ro kolozsvári portál.
 
Íme a magyarok elleni román keret! 2013. augusztus 30. 18:57 Victor Piturca, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya pénteken véglegesítette a magyarok elleni jövő pénteki bukaresti, és a szeptember 10-i, törökök elleni idegenbeli világbajnoki selejtezőn szereplő keretét.
 
Magyar-román: párharcról párharcra 2013. március 19. 22:25 A magyar labdarúgó-válogatottnak bizonyítania kell pénteken, hogy jobban akarja a győzelmet, és jobban akarja a vb-kijutást a románoknál a selejtezős csoportban. Ez a Románia már nem az a Románia, de egy nagyon masszív csapat, steauás gerinccel. Tilos botlani a mieinknek az isztambuli és a bukaresti túra előtt. Várakozások, erőviszonyok, esélylatolgatás párharcról párharcra.
 
Elmarad a görög-román 2011. november 7. 19:19 Nemcsak Németországban nem kerül sor a november 15-re tervezett görög–román barátságos labdarúgó-mérkőzésre, hanem egyáltalán nem is rendezik meg, mivel az illetékesek nem találtak új helyszínt.
 
Örökös eltiltást kapott az italozó Mutu 2011. augusztus 11. 17:00 Hazájában éveken át agyondédelgetett sztárnak számított Adrian Mutu, sokmindent elnéztek neki, de ez nincs már így. A Chelsea korábbi labdarúgóját és Gabriel Tomast ugyanis örökre kizárták a válogatottból!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu