KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROMELU_LUKAKU"
Rekordösszeget fizettek Lukakuért! 2014. július 31. 01:09 Romelu LUKAKU játékjogát végleg megvásárolta az Everton a Chelsea-től, a 21 éves belga csatár öt évre írt alá.
 
Lukakut nem adja a Chelsea. Mégis kell? 2013. december 3. 11:49 A Chelsea a nyáron, José Mourinho érkezése után ismét kölcsönadta Romelu Lukakut, holott a londoni gárdából továbbra is hiányzik egy igazán használható, és veszélyes csatár. Valószínűleg ezt a Stamford Bridge-en is észrevették, ráadásul a belga támadó még jobban teljesít az Evertonnál, mint tavaly a West Bromwich Albionnál, és angol sajtóértesülések szerint nem is akarják odaadni senkinek sem.
 
Lukakut vinné a Juventus 2013. október 3. 09:54 Brit sajtóértesülések szerint az olasz bajnoki címvédő Juventus felbátorodott azon, hogy a Chelsea nem tartotta meg, hanem újra kölcsönadta (ezúttal ez Evertonnak) húszéves csatártehetséget, Romelu Lukakut, és eltökélt szándéka, hogy télen végleg leigazolja a londoni Kékektől.
 
Lukaku: Az Evertoné vagyok! 2013. szeptember 3. 00:21 Romelu Lukaku, a Chelsea fiatal, belga válogatott csatára Twitteren árulta el, hogy ismét kölcsönadja a Chelsea, de ezúttal nem a West Bromot, hanem az Evertont választotta.
 
Minek igazolni? Itt van Lukaku! 2013. június 8. 16:42 José Mourinho, a Chelsea új menedzsere biztosította Romelu Lukakut arról, hogy helye van a Chelsea csatárai között. A fiatal belga válogatott támadó megküzd Fernando Torresszel és Demba Bával a kezdőcsapatba kerülésért. Az előző PL-szezonban 17 gólos ifjú titán sokat fejlődött, nem marad Gera Zoltánék együttesében, ahol kölcsönben töltötte az előző idényt.
 
Lukaku a BL-érmet sem fogadta el! 2012. május 21. 15:30 Romelu Lukaku át sem vette az aranyérmet a győztes Bajnokok Ligája-döntő után, mert úgy érzi, nem érdemelte meg. A Chelsea mellőzött támadója a serleget sem érintette meg. André Villas-Boasnak sohasem bocsát meg, és nem csak amiatt neheztel rá, amiért kihagyta a BL-keretből.
 
Lukaku Liverpoolba mehet 2011. november 23. 12:55 Az Everton fontolgatja, hogy a télen kölcsönvegye a Chelsea kevés játéklehetőséghez jutó támadóját, Romelu Lukakut.
 
Szabály tiltja Lukaku kölcsönadását 2011. augusztus 30. 17:01 Bár kedden délelőtt felmerült, Romelu Lukakut rögtön érkezése után továbbadja kölcsönben a Chelsea a Stoke Citynek, a Premier League szabályzata közbeszólt.
 
Lukaku a Stoke-hoz mehet kölcsönben 2011. augusztus 30. 12:49 Romelu Lukaku, a Chelsea frissen igazolt csodagyereke ősszel a Stoke Cityhez kerülhet kölcsönben.
 
„Nem akarom Drogbát kitúrni” 2011. augusztus 23. 18:00 Romelu Lukaku világossá tette, nem az jár a fejében, hogy kitúrja Didier Drogbát a Chelsea-ből, hanem hogy tovább fejlődjön. Az elefántcsontpartitól minden apró trükköt el akar lesni.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu