Minek igazolni? Itt van Lukaku!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. június 8. 16:42
José Mourinho, a Chelsea új menedzsere biztosította Romelu Lukakut arról, hogy helye van a Chelsea csatárai között. A fiatal belga válogatott támadó megküzd Fernando Torresszel és Demba Bával a kezdőcsapatba kerülésért. Az előző PL-szezonban 17 gólos ifjú titán sokat fejlődött, nem marad Gera Zoltánék együttesében, ahol kölcsönben töltötte az előző idényt.


"A legfontosabb célom, hogy segíthessek a Chelsea-nek" - kezdte a támadó, akit 2011-ben 18 millió fontért igazoltak a Kékek az Anderlechttől.

"Visszatérek a Stamford Bridge-re, remélem legalább annyi meccsen játszhatok majd, mint a West Bromban. Ha az elején rúgok majd pár gólt, az megalapozhat majd egy jó szezont."

"Beszéltem Mourinhóval, mostmár rajtam a sor, bizonyítanom kell, hogy helyem van ebben a Chelsea-ben" - tette hozzá Lukaku, aki tudja, hogy Drogbához hasonlítják, s bár példaképének számít az elefántcsontparti, ő mégis a saját útját szeretné járni.

A belga sztár helyzetét bonyolíthatja, ha a Chelsea valóban végrehajt egy bombaigazolást a posztjára a nyáron. Többek között Cavani, Hulk, Gomez, Dzeko és Jovetics is feltűnt a Kékek radarján a portugál edző érkezése óta - sajtóhírek szerint.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu