Lukakut vinné a Juventus

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 3. 09:54
Brit sajtóértesülések szerint az olasz bajnoki címvédő Juventus felbátorodott azon, hogy a Chelsea nem tartotta meg, hanem újra kölcsönadta (ezúttal ez Evertonnak) húszéves csatártehetséget, Romelu Lukakut, és eltökélt szándéka, hogy télen végleg leigazolja a londoni Kékektől.


 

Romelu Lukaku 2011 nyarán érkezett a Stamford Bridge-re, de összesen csak 15 alkalommal játszott a Chelsea csapatában, ahol egy gólpasszig jutott. Klubja az előző szezonban kölcsönadta a West Bromwich Albionnak (38 meccs, 17 gól, 4 gólpassz), nyáron pedig rövid hezitálás után José Mourinho lepasszolta az Evertonnak.

A Mirror értesülései szerint az olasz bajnoki címvédő Juventus felbátorodott azon, hogy a Chelsea másodszor is kölcsönadta a húszéves belga csatárt, és ha ennyire nincs szükség a szolgálataira Londonban, akkor akár végleg Torinóba vinné.

Lukaku időközben ügynökött váltott, és most már Mino Raiola képviseli az érdekeit, aki többek között Zlatan Imbrahimoviccsal, Mario Balotellivel és Paul Pogbával is együtt dolgozik, és nagyon jó kapcsolatai vannak a Serie A klubjaiban, Pogbát is ő vitte a Manchester Unitedből a Juvéhoz.

Lukaku bevallottan azt remélte, hogy a 2013/2014-es szezonban végre esélyt kap a Chelsea csapatában, és Mourinho talán bízik benne, ha már egyik elődje, Roberto Di Matteo nem tette, és inkább kölcsönadta. A játékosnak azonban ezúttal is csalódnia kellett, a portugál vélgül Demba Bát választotta harmadik csatárnak.

Roberto Martínez, az Everton menedzsere elmondta, hogy nincs visszahívási kikötés Lukaku kölcsönszerződésében, tehát egész szezonban a Goodison Parkban marad. A Juventus ugyanakkor reméli, hogy hamarosan leigazolhatja a jövő egyik nagy csatárreménységét.

Kérdés azonban hogy ott mennyi játéklehetőséget kapna Antonio Conte vezetőedzőtől Carlos Tévez, Sebastián Giovinco, Fernando Llorente, Mirko Vucsinics és Fabio Quagliarella mellett. Ugyanakkor az is igaz, hogy a tréner már tavaly is karcsúnak ítélte a Juve keretét egy háromfrontos harchoz (bajnokság, kupa, Bajnokok Ligája).

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Lukaku őrült!
Romelu Lukaku nyelvérzéke közismerten párját ritkítja, de az sem semmi, hogy az Everton csatára minden egyes Premier League-meccset végignéz – az első perctől az utolsóig. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Minek igazolni? Itt van Lukaku!
José Mourinho, a Chelsea új menedzsere biztosította Romelu Lukakut arról, hogy helye van a Chelsea csatárai között. A fiatal belga válogatott támadó megküzd Fernando Torresszel és Demba Bával a kezdőcsapatba kerülésért. Az előző...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: romelu_lukaku
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu