Lukaku őrült!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 24. 16:30
Romelu Lukaku nyelvérzéke közismerten párját ritkítja, de az sem semmi, hogy az Everton csatára minden egyes Premier League-meccset végignéz – az első perctől az utolsóig.


 

Lukaku tehetségét nincs szakember, ki kétségbe vonná, és hogy mindent megtesz a fejlődése érdekében, azt sem lehet elvitatni tőle. Mindent bevet a siker érdekében.

„Igen, igaz, minden egyes PL-meccset megnézek, a teljes kilencven percet. Rászánom az időt, hogy tanuljak más csatároktól, és hogy minél jobban kiismerjem a védőket” – mondta a Metro angol lapnak a Chelsea Evertonnak kölcsönadott csatára.

„A bajnokság egyik legjobb csatára szeretnék lenni, de ez csak úgy lehetséges, ha a legjobbaktól tanulok, és minden adandó alkalommal figyelem őket.”

„Edzés után hazamegyek, és lejátszom valamennyi meccset. Fogom a műholdas csatornákat, így ez könnyen kivitelezhető. Még egyszer mondom, az a célom, hogy az egyik legjobb legyek.”

Könnyű kiszámolni, ez fordulónként 15 órát vesz el az életéből, fordulóból meg ugye 38 van…

Mint azt korábban említettük, más téren sem mindennapi a srác: hat nyelvet beszél folyékonyan, így portugálul, spanyolul, franciául, hollandul, angolul és anyanyelvén, amelyet leginkább csak Ghánában ismernek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu