Lukaku a BL-érmet sem fogadta el!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. május 21. 15:30
Romelu Lukaku át sem vette az aranyérmet a győztes Bajnokok Ligája-döntő után, mert úgy érzi, nem érdemelte meg. A Chelsea mellőzött támadója a serleget sem érintette meg. André Villas-Boasnak sohasem bocsát meg, és nem csak amiatt neheztel rá, amiért kihagyta a BL-keretből.


 

A Chelsea első Bajnokok Ligája-győzelmét ünnepelte szombat késő este, de Romelu Lukaku keserű szájízzel gondol vissza a történelmi tettre.

A belga támadót az előző menedzser, André Villas-Boas még csak nem is nevezte a nemzetközi kupába, amit képtelen megbocsátani az Anderlechttől szerződtetett ifjonc. Épp ezért részt sem vett a díjátadón.

„Nem érdemeltem meg az aranyérmet, nagyon nehezemre esett volna elfogadni. Talán majd jövőre” – nyilatkozta szomorúan Lukaku.

„Meg sem érintettem a kupát. Nem érdemeltem meg, mert a nevezettek között sem szerepeltem. Nem érintek meg semmi olyasmit, amire nem szolgáltam rá.”

„Ugyanezen okból kifolyólag az FA-kupát sem érintettem meg. Az öltözőben már én is ünnepeltem, mosolyogtunk, táncoltunk, és Didier (Drogba) fantasztikus beszédet mondott.”

A csatár egyúttal megragadta az alkalmat, hogy kiossza a korábbi edzőt, André Villas-Boast.

„Nemcsak azt nehezményezem, hogy be sem nevezett a BL-be, hanem ahogy beszélt velem, ahogy kezelt engem. Már az elejétől ilyen volt különös módon. Azt azonban sohasem mondta, miért.”

Címkék: romelu_lukaku
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu