KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROBERT_LEWANDOWSKI"
Góllal indított Lewandowski a Bayernben! 2014. július 21. 21:05 A vb-n szerepelt játékosai nélkül is dominált a Bayern München, de a győzelmet nem tudta elérni a harmadosztályú Duisburg otthonában, második nyári felkészülési meccsén, hétfő este. A Dortmundtól igazolt sztárcsatár, Robert Lewandowski debütált, és rögtön meg is zörgette a hálót. A belső védelmet a balbekk Alaba, és a súlyos sérüléséből felépült Badstuber alkotta. Érdekesség, hogy Schweinsteiger bátyja, a 32 éves, a Bayern II-ben futballozó Tobias is kapott néhány percet a mérkőzésen.
 
Lewandowski a Bayerné – hivatalos 2014. január 4. 20:19 Megtörtént a Németországban várva várt bejelentés: Robert Lewandowski valóban a Bayern Münchent választotta, amelyhez 2014 nyarától egészen 2019-ig köti majd új kontraktusa. A 24 éves lengyel sztár júniusban szabadon igazolható lesz, ekkor vált a Dortmundtól a nagy riválishoz.
 
Lewandowski orvosin Münchenben - fotó 2014. január 4. 16:26 Megérkezett Münchenbe Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund lengyel csatára, aki orvosi vizsgálaton esik át a Bayernnél, hogy aztán a nyáron életbe lépő, öt évre szóló szerződést írjon alá - jelentették német források, köztük a Sky Sport News HD.
 
Ennyit kereshet Lewandowski a Bayernnél 2013. december 29. 15:46 Kiszivárgott: Robert Lewandowski 2014 nyarától érvényes, négy évre szóló szerződésben állapodott meg a Bayern Münchennel, amit januárban be is jelent majd. Így értesült a lengyel Polsat Sport riportere, aki vasárnap interjúvolta meg a BVB csatárát egy tévéműsorban.
 
Lewandowski-bejelentés januárban! 2013. november 6. 16:14 Nem véletlen, hogy Robert Lewandowskié az egyik legtöbbet emlegetett név az átigazolási piacon, hiszen a világ legértékesebb futballistája azok közül, akiknek 2014 nyarán jár le a szerződése. A Dortmund csatára már tudja, hol folytatja, és januárban be is jelenti ezt.
 
Lewandowski mégis Angliában landolhat 2013. október 20. 20:36 Bár sokan már a Bayern München játékosaként látják Robert Lewandowskit, a rivális Borussia Dortmund lengyel csatárát, de még nem biztos, hogy valóban a bajoroké lesz a jövő nyáron. Angliából is nagy az érdeklődés, eddig a Manchester Unitedet emlegették, most már az Arsenalt és a Manchester Cityt.
 
Guardiolának nem kell Lewandowski?! 2013. október 11. 21:01 Amikor már azt hittük, hogy nyugvópontra jutott Robert Lewandowski ügye, kiderül, hogy mégsem - legalábbis a Diario As információi szerint. A spanyol lap arról cikkezett, Pep Guardiola mégsem fogadná tárt karokkal Münchenben a BVB lengyel gólvágóját, akire így lecsaphat a Real Madrid.
 
Lewandowski januárban aláír Münchenbe 2013. szeptember 25. 11:25 A lengyel Robert Lewandowskit még egy éves szerződés köti a Borussia Dortmundhoz, mely a nyári átigazolási időszakban nem engedte el a rivális Bayern Münchenhez. A csatár januárban azonban csatlakozik Josep Guardiola együtteséhez, mert a szabályok betartásával a lehető leghamarabb aláír bajorokhoz.
 
Lewandowski beletőrödött, marad 2013. július 17. 14:02 Robert Lewandowski már megbékélt a gondolattal, hogy a Borussia Dortmundban kell végigfutballoznia a következő idényt is, és csak jövőre - amikor lejár a szerződése - igazolhat át Münchenbe a Bayernhez.
 
Lewandowski, a Bundesliga legjobbja 2013. június 27. 10:03 A futballisták szakszervezetének (VDV) választásán Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund támadója lett az előző szezon legjobb játékosa Németországban. A lengyel csatár a szavazatok 31,6 százalékát gyűjtötte be, így nagy fölénnyel előzte meg a második Franck Ribéryt (Bayern München, 21,6 százalék) és harmadik Bastian Schweinsteigert (Bayern München, 11,3).
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu