Lewandowski januárban aláír Münchenbe

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 25. 11:25
A lengyel Robert Lewandowskit még egy éves szerződés köti a Borussia Dortmundhoz, mely a nyári átigazolási időszakban nem engedte el a rivális Bayern Münchenhez. A csatár januárban azonban csatlakozik Josep Guardiola együtteséhez, mert a szabályok betartásával a lehető leghamarabb aláír bajorokhoz.


 

A Bayern München nyáron már megpróblta hatástalanítani a rivális Borussia Dortmundot azzal, hogy elcsábította legnagyobb tehetségét, a támadó középpályás Mario Götzét, majd megpróbálta végkép semlegesíteni azzal, hogy első számú csatárát, Robert Lewandowskit is megszerzi.

Ez csak hajszál híján nem sikerült, a lengyel csatár ugyanis nagyon el akart menni a német bajnokhoz, de a BVB nem engedte. Ugyanakkor a 25 éves játékos szerződése jövő nyáron lejár, hosszabbításról szó se lehet, és a Bayern már januárban elviheti.

A Sport1-nek adott interjújában Lewandowski elmondta, hogy a téli átigazolási időszakban már aláírja a szerződését a Bayernnel, mert a szabályok szerint január 2-án már megteheti. A FIFA ugyanis előírja, hogy a játékosok csak hat hónappal szerződésük lejárta előtt tárgyalhatnak hivatalosan más klubokkal.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Lewandowski tudomásul vette, hogy marad
Robert Lewandowski először dühös volt amiatt, hogy a Borussia Dortmund nem engedi el, később azonban megenyhült, és beletörődött a sorsába. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Lewandowski: Becsapott a Dortmund
Robert Lewandowski becsapva érzi magát amiatt, hogy a Borussia Dortmund, ígéretével ellentétben, nem adta el a nyáron a Bayern Münchennek. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu