Lewandowski: Becsapott a Dortmund

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 1. 10:52
Robert Lewandowski becsapva érzi magát amiatt, hogy a Borussia Dortmund, ígéretével ellentétben, nem adta el a nyáron a Bayern Münchennek.


 

Lewandowski szerződéséből már csak egy év maradt Dortmundban, amelynek tehát kapóra jött volna a Bayern München ajánlata, mégis úgy döntött, nem engedi el első számú gólvágóját. A támadó igencsak nehezményezi a BVB hozzáállását.

„Ha valaki mond valamit, ahhoz kellene tartania magát. És ez nemcsak az átigazolásomra vonatkozik, de más dolgokra is, amelyeket a menedzsmenttel megbeszéltem, aztán nem úgy lettek” – nyilatkozta a lengyel Rzeczpospolita nevű lapnak.

„Akármilyen keményen fogok edzeni, és akármit fogok csinálni, az az érzés, hogy átvertek, bennem marad. Kiderült, hogy azok a szavak, amelyeket a szemembe mondtak, hamisak voltak.”

A Dortmund azzal magyarázta döntését, hogy egy darabig várt a Bayern ajánlatára, később azonban nem engedhette meg magának a luxust, hogy az utolsó pillanatban próbálja meg pótolni Lewandowskit.

A fejlemények azt jelentik, hogy jövőre ingyen távozik a csatár, és több mint valószínű, hogy Mario Götzéhez hasonlóan a Bayern Münchenhez ír alá.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu