Lewandowski beletőrödött, marad

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 17. 14:02
Robert Lewandowski már megbékélt a gondolattal, hogy a Borussia Dortmundban kell végigfutballoznia a következő idényt is, és csak jövőre - amikor lejár a szerződése - igazolhat át Münchenbe a Bayernhez.


„Mindent beleadtam tavasszal, ahogy korábban is, abban a tudatban, hogy a nyáron a megbeszéltek szerint elengednek, és én választhatom meg, hol folytatom. Egyszercsak minden megváltozott. (Azután, hogy Mario Götze a Bayernbe ment a sárga-feketéktől, a szerk.) Sajnos úgy hozta a helyzet, hogy most mégis maradnom kell.

Egy kicsit csodálkozom ezen a bánásmódon, de ha a BVB úgy döntött, lemond a vételáramról, és inkább ingyen enged el jövőre, akkor ezt nekem tiszteletben kell tartanom" - nyilatkozta Lewandowski a Sport Bildnek, aki így csak jövőre lehet a Bayerné (más klub nem jöhetett szóba nála).

A lengyel válogatott csatár profi hozzáállását edzője és az egyesület elnöke is dicsérte, a saga ugyanis nem éreztette hatását teljesítményén, a Bursaspor és a Luzern ellen is betalált felkészülési meccsen.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu