Lewandowski mégis Angliában landolhat

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 20. 20:36
Bár sokan már a Bayern München játékosaként látják Robert Lewandowskit, a rivális Borussia Dortmund lengyel csatárát, de még nem biztos, hogy valóban a bajoroké lesz a jövő nyáron. Angliából is nagy az érdeklődés, eddig a Manchester Unitedet emlegették, most már az Arsenalt és a Manchester Cityt.


 

Az angol Mirror értesülései szerint két angol topcsapat, az Asrenal és a Manchester City is szeretnéleigazolni Robert Lewandowskit, a Borussia Dortmund lengyel csatárát, aki korábban kijelentette, hogy a rivális Bayern Münchenhez szeretne - és fog - igazolni.

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere 25 millió fontos ajánlatra készül januárban, bár aa 25 éves támadó nyáron, szerződése lejártával már ingyen igazolható lenne. Nem titok, hogy a francia tréner csatárt keres, a nyáron Wayne Rooney-val (Manchester United) és Luis Surezzel (Liverpool FC) is szóba hozták, de végül egyiküket sem sikerült megszereznie.

A Manchester City is erősíteni szeretne ezen a poszton, de Lewandowski esetleges megszerzésének nagy valószínűség szerint Edin Dzeko lenne az ára, aki úgy néz ki, Roberto Mancini után Manuel Pellegrini alatt sem tudja megszilárdítani a helyét a kezdőcsapatban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Guardiolának nem kell Lewandowski?!
Amikor már azt hittük, hogy nyugvópontra jutott Robert Lewandowski ügye, kiderül, hogy mégsem - legalábbis a Diario As információi szerint. A spanyol lap arról cikkezett, Pep Guardiola mégsem fogadná tárt karokkal Münchenben a...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Lewandowski januárban aláír Münchenbe
A lengyel Robert Lewandowskit még egy éves szerződés köti a Borussia Dortmundhoz, mely a nyári átigazolási időszakban nem engedte el a rivális Bayern Münchenhez. A csatár januárban azonban csatlakozik Josep Guardiola...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu