KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RAPHAEL_VARANE"
Két hét pihenő Varane-nak 2013. november 26. 16:08 Orvosi javaslatra kímélnie kell a térdét Raphael Varane-nak, a Real Madrid francia válogatott középhátvédjének, aki kimaradt az utazó keretből a múlt szombati, almería vendégjáték alkalmával.
 
Aki még dicséri Madridban Mourinhót 2013. október 15. 10:10 A jelenleg a Chelsea-t edző José Mourinho kapott már hideget-meleget, amióta nyáron felállt a Real Madrid kispadjáról. Hibáztatták a Santiago Bernabéu öltözőjének rossz hangulatáért, a klubikon Iker Casillas mellőzéséért, vagy akár azért, mert nem viselkedett a csapathoz méltóan. Van azonban, aki nem feledi, mit kapott a portugál szakembertől.
 
Varane és Cabaye a francia kontingensben 2013. október 3. 20:32 A francia szövetségi kapitány Didier Deschamps is kihirdette utolsó keretét a vb-selejtező-sorozatban. Ismét számít Sakhóra, Varane-ra és Cabaye-ra, a sérült Gignac helyére pedig Rémyt, a Newcastle csatárát választotta. A franciák - akik a papírforma szerint pótselejtezőt érő helyen végeznek majd a spanyolok mögött - előbb barátságos meccset játszanak Ausztrália ellen, négy nappal később Finnországot fogadják a Stade de France-ban októberben. Eléképzelhető, hogy a 15 mérkőzés óta gólképtelen Benzema helyett Giroud lesz majd a kezdő az utóbbi összecsapáson.
 
Varane játékra jelentkezik 2013. szeptember 18. 16:11 Négy hónap után először edzett együtt a társakkal Raphael Varane, a Real Madrid 20 éves, francia válogatott középhátvédje a csapat valdebebasi tréningközpontjában.
 
Közeleg Varane visszatérése 2013. augusztus 18. 10:07 Tíz nap múlva ér véget Raphael Varane rehabilitációja, onnantól fogva már ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet a Real Madrid 20 éves, francia válogatott középhátvédje - erről edzője, Carlo Ancelotti számolt be a sajtó képviselői előtt szombaton.
 
Pogba, Varane kezdhet, a legjobb CR kell 2013. március 22. 06:28 Minden a sztárválogatottak sikerét ígéri péntek este a vb-selejtező-sorozatban, kivételt képez talán a portugálok izraeli vendégjátéka, Cristiano Ronaldóék már most benne vannak slamasztikában, és ha ismét botlanak, nagy bajba kerülhetnek. A szerb-horvát, a lengyel-ukrán és a bosnyák-görög is nagy meccset hozhat. Sneijder fél év után tér vissza a hollandoknál. A franciák két tinisztárral, Pogbával és Varane-nal kezdhetnek a Stade de France-ban.
 
Varane kezdhet az MU ellen 2013. február 11. 15:38 Sajtóhírek szerint Raphael Varane-t részesítheti előnyben Pepével szemben José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője a Manchester United elleni, sorsdöntőnek ígérkező, szerdai BL-nyolcaddöntőben. A fiatal francia védő térdín-húzódással bajlódott az elmúlt napokban, pihentették a legutóbbi fordulóban. Korábban, az év első Clásicóján a meccs legjobbja volt (1-1). Amúgy Pepe is készen áll a játékra, a Sevilla elleni bajnokin tért vissza hosszabb kihagyás után.
 
Real: Varane, Ramos belső védelem? 2011. szeptember 22. 18:27 Agyrázkódást szenvedett a Real Madrid portugál válogatott középhátvédje, Ricardo Carvalho, aki így kihagyhatja a Rayo Vallecano elleni szombati, hazai spanyol bajnokit - derül ki a királyi gárda hivatalos honlapjának közleményéből.
 
Hivatalos: Varane a Real Madridé! 2011. június 28. 09:59 Amint az várható volt, a hétfői orvosi vizsgálatokat követően a 18 esztendős Raphael Varane 2017-ig aláírta szerződését a Real Madriddal - mindezt a királyiak hivatalos honlapja jelentette be.
 
Már Madridban a 18 éves szupertehetség 2011. június 27. 19:51 A francia élvonalból a Lens-nal kiesett Raphael Varane Spanyolországba utazott, hogy átessen a Real Marid orvosi vizsgálatán és aláírja 2016-ig szóló szerződését. A hórihorgas belső védőt több megaklub elől sikerült elhappolnia a blancóknak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu