Hivatalos: Varane a Real Madridé!

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 28. 09:59
Amint az várható volt, a hétfői orvosi vizsgálatokat követően a 18 esztendős Raphael Varane 2017-ig aláírta szerződését a Real Madriddal - mindezt a királyiak hivatalos honlapja jelentette be.


Arról nem szól a fáma, hogy mennyi pénzt fizetett a 191 centis középhátvédért a Real a Lens-nak, a német transfermarkt szerint mintegy 10 millió euró cserélhetett gazdát, a nagy jövő előtt álló futballista jelenlegi piaci értékét 4 millióra saccolja.

Varane karrierje egyelőre egy tündérmese: csupán tavaly mutatkozott be a Lens nagycsapatában, s annak ellenére is a Realban kötött ki, hogy a franciákkal a másodosztályba hullott. A klubcserében Zinedine Zidane keze is benne volt, a blancók tanácsadója ajánlotta be az U21-es válogatottat José Mourinhónak. Mi több, Zizou Laurent Blanc-hoz hasonlította őt.

Varane érkezése megágyazhat Ezéquiel Garay távozásának. A fiatal hátvéd a Real Madrid idei negyedik igazolása: a nyáron eddig Nuri Sahin, Hamit Altintop, valamint Jose Maria Callejón érkezett a Bernabéuba

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Már Madridban a 18 éves szupertehetség
A francia élvonalból a Lens-nal kiesett Raphael Varane Spanyolországba utazott, hogy átessen a Real Marid orvosi vizsgálatán és aláírja 2016-ig szóló szerződését. A hórihorgas belső védőt több megaklub elől sikerült elhappolnia...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu