Már Madridban a 18 éves szupertehetség

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 27. 19:51
A francia élvonalból a Lens-nal kiesett Raphael Varane Spanyolországba utazott, hogy átessen a Real Marid orvosi vizsgálatán és aláírja 2016-ig szóló szerződését. A hórihorgas belső védőt több megaklub elől sikerült elhappolnia a blancóknak.


A Marca és az AS.com szerint a 18 esztendős védőt a madridi orvosok figyelik, és ha minden rendben lesz, a játékos édesapjával a Bernabéuba utazik, hogy még hétfő este aláírjon. 

Zinedine Zidane tanácsadó szerint a Real nagyon jól jár a fiatal hátvéddel, aki előtt fantasztikus jövő áll. Abban, hogy Varane a madridiakat választotta nagyban Zizounak is benne volt a keze.

"Tehetséges a fiú, az első csapatban is kiharcolhatja a helyét" - vélte a francia világsztár. - Zidane-nal az angol bajnok Manchester United, a francia aranyérmes Lille és a PSG is egyetért, hiszen mindhárom szuperklub meg akarta szerezni a sokra hivatott játékost. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Varane-t viszi a Real, kedden aláírhat!
A Lens elnöke egy szerdai szurkolói találkozón közölte, hogy megszületett a megegyezés Manchester United által figyelt 191 centiméteres középső védő, Rafael Varane és a Real Madrid között. A L'Equipe a szerződéssel...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu