KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RAFA_NADAL"
Elindult a címvédés felé Rafa Nadal 2011. június 20. 16:11 Közel kétórás meccsen, papírforma-győzelemmel kezdett a címvédő, világranglista-vezető Rafa Nadal Wimbledonban a 33 éves, amerikai Michael Russell (91). ellen, az angol nyílt teniszbajnokság nyitó napján. A második körben egy újabb amerikaival, Ryan Sweetinggel mérkőzhet.
 
Nadal-Federer, a legnagyobb attrakció! 2011. március 9. 17:13 Lenyűgüző teniszgála keretében, 12 220 néző előtt rendeztek Nadal-Federer csúcsmeccset az Egyesült Államokban, Eugene-ben, a University of Oregon kosárcsarnokában. A meccs bemelegítés volt - pazar körítés mellett - a csütörtökön kezdődő Indian Wells-i szupertornára, a két klasszis közös szponzora, a sportszergyártó Nike cég szervezésében.
 
Nadal nyert, biztos a spanyol elődöntős 2011. január 24. 06:24 Legalább tíz fokot esett a hőmérő higanyszála, de a húszat így is eléri. A teniszezők biztos örülnek neki, hogy megenyhült, bár a szél megélénkült és az zavaró lehet. A rövid időjárás jelentésnél valamivel fontosabb, hogy a második hétfőn kiesett a negyedik kiemelt Robin Söderling. Mondanám, hogy megérkezett az új kollekció a férfiteniszbe, de ott azért még nem tartunk.
 
Hazai kedvenccel rajtol a párbajsorozat 2009. november 20. 16:28 Michael Jackson ötven londoni koncertjének elmaradása komolyan megrendítette a futurisztikus O2 Aréna üzemeltetőit, de a szervezők már a wimbledoni bajnokság idején tudhatták, hogy novemberben a világ nyolc legjobb férfi teniszezőjének küzdelme garantált kasszasiker lesz. A vasárnap kezdődő verseny parádés szereposztással kezdődik: a világelső Federer a spanyol Verdascóval, a britek üdvöskéje, Murray az argentin Juan Martín del Potróval találkozik.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu