KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PMFC"
Véget ért az Újpest rossz sorozata! 2011. szeptember 10. 17:14 Nyolcadik próbálkozásra csak összejött a győzelem az Újpestnek a honi labdarúgó-bajnokságban. A lila-fehérek nagyon hosszúra nyúlt nyeretlenségi sorozata az újonc Pécs elleni 4-1-gyel szakadt meg szombaton, a Szusza Ferenc Stadionban.
 
Pécsre igazolhat a Győr ikonja 2009. július 25. 14:46 Napokon belül aláírhatja szerződését a Pécs együttesével Stark Péter, a Győri ETO labdarúgócsapatának kapitánya, ikonja. A bama.hu szerint Starknak vasárnapig kell választ adnia a baranyai együttesnek. A középhátvéden kívül Böőr Zoltánra is szemet vetettek a PMFC-nél, ám az ügye még nem tart annyira előrehaladott állapotban, mint társáé. Ismert, hogy mindkét válogatott klasszist eladná a Győr, abban az esetben, ha jó ajánlatot kap érte.
 
Ligakupa: könnyed újpesti siker az éllovas ellen 2008. december 7. 14:50 Sima, 4-0-s győzelmet aratott a magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Újpest csapata a PMFC ellen a Ligakupa C csoportjában. A lila-fehérek a sikernek köszönhetően a második helyre léptek a hatosban, míg a pécsiek továbbra is az élen állnak.
 
Felújítás: Pécsett, a kovácstelepi focipályán osztrák lesz a gyep 2008. október 15. 10:38 A műfüves beruházás után most igazi gyepet terítenek Pécsett, a Kovácstelepen lévő labdarúgópályára. A Pécsi MFC utánpótlás-nevelő bázisára Ausztriából érkezett a fű, tekercsekben, aminek a lerakása megkezdődött.
 
Közös útra lépnek a pécsi labdarúgók 2008. szeptember 16. 13:57 Együttműködési megállapodást kötött a Pécsi MFC NB II-es labdarúgócsapata a Pécsi VSK-val az utánpótlás-nevelés összehangolása érdekében. Az anyagi háttér biztosítása mellett a létesítményi feltételek megteremtése is az alapvető célkitűzések közé tartozik.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu