Pécsre igazolhat a Győr ikonja

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 25. 14:46
Napokon belül aláírhatja szerződését a Pécs együttesével Stark Péter, a Győri ETO labdarúgócsapatának kapitánya, ikonja. A bama.hu szerint Starknak vasárnapig kell választ adnia a baranyai együttesnek. A középhátvéden kívül Böőr Zoltánra is szemet vetettek a PMFC-nél, ám az ügye még nem tart annyira előrehaladott állapotban, mint társáé. Ismert, hogy mindkét válogatott klasszist eladná a Győr, abban az esetben, ha jó ajánlatot kap érte.


Tarsoly Csaba, a győriek tulajdonosának idény végi nyilatkozata árulkodó volt. Nem akar pénzéhes sztárocskákat a csapatában látni... Bár neveket nem mondott, ám mindenki sejtette, kikről van szó. A nyári felkészülési időszak során aztán megbizonyosodhattunk róla, beigazolódtak a tippek.

Az egyébként gólkirályi címet szerző Bajzát Pétert, a csapatkapitány Stark Pétert és a remekül teljesítő szélsőt, Böőr Zoltánt nem akarják megtartani a Rába-parti vezetők. Értékelni nem kívánjuk döntésüket, hiszen nem látunk bele a részletekbe, ám ha csak a külsőséget nézzük, meglepő a három alapember szabadlistára tétele.

Bajzátért nem igazán kapkodnak a csapatok, ez már több fórumon is elhangzott, két társáért azonban bejelentkezett a másodosztályban ragadt Pécs. Stark Péternek vasárnapig kell választ adnia, és a bama.hu-nak azt is elárulta, bár van több ajánlata, a pécsieké prioritást élvez. 

Böőr Zoltán egyelőre még tagadta, hogy aláírt volna bármilyen szerződést, ám könnyen lehet, ő is a Baranya megyei gárdában folytatja majd. Egy biztos, a klubok már megállapodtak, így a futballistákon a sor. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu