KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STARK PÉTER"
Pécsre igazolhat a Győr ikonja 2009. július 25. 14:46 Napokon belül aláírhatja szerződését a Pécs együttesével Stark Péter, a Győri ETO labdarúgócsapatának kapitánya, ikonja. A bama.hu szerint Starknak vasárnapig kell választ adnia a baranyai együttesnek. A középhátvéden kívül Böőr Zoltánra is szemet vetettek a PMFC-nél, ám az ügye még nem tart annyira előrehaladott állapotban, mint társáé. Ismert, hogy mindkét válogatott klasszist eladná a Győr, abban az esetben, ha jó ajánlatot kap érte.
 
Labdarúgás, Győr: Stark Péter az ősszel már nem játszhat 2008. október 20. 10:07 Véget ért az őszi szezon Stark Péternek, a Győri ETO csapakapitányának. A zöld-fehérek labdarúgójának múlt héten mozdult el az egyik bordája, ami miatt ki kellett hagynia a Vasas elleni bajnoki mérkőzést. Felépülése négy-öt hetet vesz igénybe, így várhatóan csak a tavasszal léphet újra pályára.
 
Labdarúgás: ikrei születtek Stark Péternek, az ETO játékosának 2008. október 17. 12:00 Kedden délelőtt születettek meg Stark Péternek, a Győri ETO FC csapatkapitányának a gyermekei. A győri játékos párja fiú ikreket hozott a világra, akik Sebastian és Xavér névre hallgatnak. A zöld-fehérek védője felfokozódott hangulatban várja a pénteki Vasas elleni mérkőzést.
 
Féltucat gólt lőtt az ETO a Diósgyőrnek 2008. szeptember 20. 21:14 Fölényes, 6-0-s győzelmet aratott a Győri ETO FC együttese a Diósgyőr ellen a labdarúgó NB I 8. fordulójában. Már az első félidőben eldöntötték a győriek a rendkívül gyenge napot kifogó DVTK elleni találkozót, amelyen Kovács I Zoltán és Bajzát Péter is kétszer-kétszer volt eredményes.
 
Labdarúgó NB I: a hétvégén már játszhat a Győrben Stark Péter 2008. szeptember 11. 09:28 A Soproni Liga hétvégi fordulójában az MTK együttese ellen újra a kezdőcsapatban kaphat lehetőséget Stark Péter, a Győri ETO FC csapatkapitánya. A védő még az első fordulóban szenvedett bordatörést a Szombathelyi Haladás otthonában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu