KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PHILIPPE SENDEROS"
Az egész szezont kihagyhatja Senderos 2010. augusztus 11. 13:24 Súlyos sérülést szenvedett a korábban Arsenalban szereplő, jelenleg a Gera Zoltánt foglalkoztató Fulham labdarúgócsapatát erősítő Philippe Senderos, aki valószínűleg az egész szezonra kidőlt.
 
Két meccset hagy ki a sérült Senderos 2010. június 18. 09:21 Nem utazik haza, de két mérkőzést kihagy a világbajnokság H csoportjában Spanyolországot legyőző svájci labdarúgó-válogatott hátvédje, Philippe Senderos, aki saját csapattársába csúszott bele, mikor elérte a baj!
 
Lerúgta csapattársát és megsérült! 2010. június 17. 20:10 Két mérkőzést ki kell hagynia bokasérülése miatt Philippe Senderosnak, a svájci labdarúgó-válogatott hátvédjének - közölte az együttes sajtófőnöke.
 
Arsenal-hátvédet igazolt a Fulham 2010. június 8. 19:36 Philippe Senderos búcsút intett az Arsenalnak, és három évre aláírt a Gera Zoltánt foglalkoztató Fulhamhez. A svájci hátvéd 2003 után hagyta el Észak-Londont, igaz, a londoniak többször is kölcsönadták őt a hét év alatt.
 
Senderos utazik a vb-re Svájccal 2010. május 11. 16:12 Ottmar Hitzfield nem teketóriázott, mire a legtöbb ország csak előzetes keretét nevezte meg a nyári világbajnokságra, a svájci labdarúgó-válogatott kapitánya mindjárt végleges, 23 fős névsorát jelentette be kedden. Érdekesség, hogy bekerült az Arsenalban egész idényben mellőzött Philipp Senderos, ugyanakkor kétség sem férhetett Tranquillo Barnetta, Eren Derdiyok, Alexander Frei, illetve Hakan Yakin szerepléséhez.
 
Liverpoolban az Arsenal-hátvéd 2010. január 23. 14:39 A szezon végéig kölcsönben az Evertonba igazolt az Arsenal hátvédje, Philippe Senderos a Kékek hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint.
 
Senderos mehet, Campbell jöhet 2010. január 9. 16:06 Arsene Wenger féléves szerződést kínálna a 36 éves egykori Arsenal-hátvéd Sol Campbellnek, de előbb el akarja adni a Milannak kölcsönadott Philippe Senderost.
 
Madridba igazolhat az Arsenal-hátvéd 2009. december 3. 16:09 Philippe Senderos arra kérte Arsene Wengert, az Arsenal menedzserét, hogy hagyja elszerződni a téli átigazolási időszakban.
 
Liverpoolban ver sátrat az Arsenal-védő! 2009. augusztus 1. 20:21 Svájci lapértesülés szerint az Everton labdarúgócsapatában folytatja karrierjét az Arsenal svájci válogatott középhátvédje, Philippe Senderos.
 
Hárman veszik a kalapjukat a Milannál 2009. június 11. 17:41 Adriano Galliani, a Milan ügyvezetője elmondta, három játékos biztosan távozik az AC Milan keretéből, mivel lejár a kölcsönszerződésük: Andrij Sevcsenko, Felipe Mattioni és Philippe Senderos. A piros-feketék nem élnek kivásárlási jogukkal.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu