Senderos mehet, Campbell jöhet

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 9. 16:06
Arsene Wenger féléves szerződést kínálna a 36 éves egykori Arsenal-hátvéd Sol Campbellnek, de előbb el akarja adni a Milannak kölcsönadott Philippe Senderost.


Sol Campbell 2009 júliusában öt évre írt alá a Portsmouthtól a negyedosztályú Notts County-hoz, de már egy mérkőzés után felbontotta szerződését és távozott a csapattól.

Azóta az Arsenalnál edz, fizikai állapota és teljesítménye pedig teljesen lenyűgözte Wengert. Az egykori válogatott védőért a Hull City és a Newcastle is bejelentkezett, de Campbell egyelőre kivár, mert nagyon szeretne az Arsenalhoz aláírni, ahol 2001 és 2006 között két bajnoki címet és három FA-kupát nyert.

A hírek szerint Campbell sorsa a svájci Philippe Senderoson múlik, ha el tudják adni az őszi szezonban a Milannak kölcsönadott védőt, akkor jöhet Campbell. A fiatal svájci védőért a Bayern München, az Everton, és az Atlético Madrid is érdeklődik.

Arsene Wenger egyelőre semmitmondóan nyilatkozott a lehetséges „cseréről”:
„Philippe Senderos nem áll a csapat rendelkezésre ebben a pillanatban, mert megsérült" - magyarázta. - Philippe szerződése a szezon végén jár le, jelenleg pedig az Arsenal játékosa.”

Amikor arról kérdezték a francia mestert, hogy Campbell vajon fel tudná-e venni a versenyt a fiatalokkal, csak ennyit mondott: „Miért ne? Nagyon keményen edz.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu