Arsenal-hátvédet igazolt a Fulham

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 8. 19:36
Philippe Senderos búcsút intett az Arsenalnak, és három évre aláírt a Gera Zoltánt foglalkoztató Fulhamhez. A svájci hátvéd 2003 után hagyta el Észak-Londont, igaz, a londoniak többször is kölcsönadták őt a hét év alatt.



Arsene Wenger már jó ideje nem számolt Senderosszal, aki a múlt évben a Milanban szerepelt kölcsönben, míg tavasszal az Evertonban futballozott.

Mostani váltása ellenben végleges, a 25 éves svájci hátvéd három évre kötelezte el magát Gera Zoltán együtteséhez, az Európa-liga-döntős Fulhamhez.

Az Arsenal 2003-ban igazolta le a játékost a Servette Genftől, és bár az első időkben többé-kevésbé alapembernek számított, az Ágyúsok szurkolói sohasem zárták a szívükbe.

Senderos új csapata honlapjának úgy nyilatkozott, büszke arra, hogy a klub legsikeresebb időszakában szerződhet a Craven Cottage-ra, és hiszi, hogy a Fulhamre még ennél is fényesebb sikerek várnak.

A svájcival ellentétes utat járhat be rövidesen Mark Schwarzer, aki 37 esztendős kora ellenére néhány évre megoldhatja az Arsenal kapusgondjait.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu